14. 01. 2020 - 16:47
HAJDUK REMIZIRAO S GRASSHOPPEROM U TURSKOJ Caktaš spasio...
907
Shares
HAJDUK REMIZIRAO S GRASSHOPPEROM U TURSKOJ Caktaš spasio 'bijele', a sve je zabrinula i jedna nezgodna ozljeda (VIDEO)

HAJDUK REMIZIRAO S GRASSHOPPEROM U TURSKOJ Caktaš spasio 'bijele', a sve je zabrinula i jedna nezgodna ozljeda (VIDEO)

14. 01. 2020 - 16:47
0
Shares

Hajduk - Grasshopper 1-1, strijelci: 0-1 Francis (60.), 1-1 Caktaš (86.). ​Stadion Titanic Sport Center, Belek.

Hajduk, prvo poluvrijeme: Ljubić - Ismajli, Bradarić, Radić - Juranović, Nejašmić, Blagaić, Jradi, Dolček - Jairo (od 28. Kreković), Eduok. Drugo poluvrijeme: Blažević - Vučur, Dellova, Kalik - Tahiraj, Jurić, Caktaš, Hamza, Čolina - Teklić, Jakoliš

 
Hajduk je remizirao s Grasshopperom (1-1) u prvoj pripremnoj utakmici u turskom Beleku.

Drugoplasirana momčad druge švicarske lige povela je u 61. minuti pogotkom Mmoha, a konačnih 1-1 postavio je Caktaš u 86. minuti. Popularni "skakavci" poveli su nakon što je navedeni nogometaš ostao sam usamljen na pet metara nakon ubačaja iz slobodnjaka, te je lako svladao Blaževića.

Mijo Caktaš sjajno je reagirao u 86. minuti kad je sam izašao pred vratara, te je mirno pogodio u donji desni kut za 1-1. Teklić mu je proslijedio sjajnu loptu, a ovaj nije propustio takvu priliku.


 
Još u prvom poluvremenu dogodila se jedna nezgodna situacija za Hajduk. Zbog ozljede u 29. minuti izašao je Jairo nakon što je nastradao u jednom od duela.

Momčad trenera Igora Tudora odradila je do sada tri dana vrlo intenzivnih treninga u Beleku, prije točno deset dana hajdukovci su započeli sa zimskim pripremama i ovo je za njih bio prvi test...

 

 Izvor: sportske.jutarnji.hr/ Foto: sportsenovosti

Učitaj još novosti