13. 01. 2020 - 13:23
Članica uprave FK Sarajevo podnijela ostavku: Nastavit ću...
907
Shares
Članica uprave FK Sarajevo podnijela ostavku: Nastavit ću ponosno bodriti Bordo klub

EMA BUKOVICA

Članica uprave FK Sarajevo podnijela ostavku: Nastavit ću ponosno bodriti Bordo klub

13. 01. 2020 - 13:23
0
Shares

Članica Upravnog odbora Fudbalskog kluba Sarajevo Ema Bukovica danas je na ime predsjednika Skupštine FK Sarajevo Valentina Ilijevskog u prostorije kluba dostavila neopozivu ostavku na funkciju koju je obnašala u proteklom periodu.

- Usred velike količine obaveza u poslovnom i privatnom životu, nisam u mogućnosti da nastavim svoj volonterski rad u kapacitetu u kojem sam dosad odvajala svoje vrijeme i resurse za dobrobit kluba. Svoju dužnost sam u proteklom periodu obavljala besprijekorno moralno i odgovorno i posebno se ponosim historijskim uspjesima kluba u protekloj sezoni te ozbiljnim pomacima u polju unapređenja poslovanja kluba u kojima sam proaktivno učestvovala, poručila je Bukovica.

Istakla je kako je sa svim uposlenicima Fudbalskog kluba Sarajevo imala iznimno korektan i dobar poslovni odnos.

- Ovom prilikom im se zahvaljujem na tome, a posebno svojim kolegama Senadu Jahiću i Senadu Biliću iz Upravnog odbora na jedinstvu, zalaganju i pravičnosti tokom obnašanja naših funkcija. U nastavku sezone i u budućem radu, nastavit ću ponosno bodriti rad i takmičenja Fudbalskog kluba Sarajevo, te od srca iščekujem samo najbolje rezultate, obrazložila je Bukovica svoju ostavku.

Učitaj još novosti