13. 01. 2020 - 08:18
PANIKA NA NOU CAMPU El Pistolero danas na operaciji, traži se...
907
Shares
PANIKA NA NOU CAMPU El Pistolero danas na operaciji, traži se zamjena: Stiže Hrvat koji je sve oduševio, ali je li on dovoljan?!

PETKOVIĆ ŽELJA ŠPANSKOG PRVAKA

PANIKA NA NOU CAMPU El Pistolero danas na operaciji, traži se zamjena: Stiže Hrvat koji je sve oduševio, ali je li on dovoljan?!

13. 01. 2020 - 08:18
0
Shares

Urugvajski napadač i prva 'špica' Barcelone Luis Suarez (32) već nekoliko sedmica ima ozbiljnih problema s koljenom, a posljednju utakmicu protiv Atletico Madrida u polufinalu španjolskog Superkupa odigrao je pod injekcijama.

suarez-griezmann

No, bila mu je to posljednja utakmica jer su liječnici obznanili kako Luis Suarez više pod nikakvim uvjetima ne smije odgađati operaciju koju bi trebao odraditi već danas.

Suarez ima problema s ligamentom koljena i meniskusom, a pravu težinu ozljede u Barceloni s razlogom skrivaju od javnosti. Zato se za sada niti ne zna koliko će dugo popularni El Pistolero odsustvovati s terena. One najoptimističnije prognoze govore o barem šest sedmica pauze, a najcrnje su takve da bi Suarez do kraja sezone bio izgubljen za Barcu.

barcelona-suarezgriezmann

Zato su na Nou Campu odmah krenuli u potragu za novim napadačem jer u momčadi imaju još samo jednu klasičnu špicu, Antoinea Griezmanna. U nekim se kombinacijama čak spominjao interes Barce za napadačem Dinama i hrvatske reprezentacije Brunom Petkovićem.

brunopetkovic

Suareza je praktički nemoguće zamijeniti, Urugvajac je u dosadašnjem dijelu sezone upisao ukupno 23 nastupa u svim takmičenjima uz 14 golova i 11 asistencija. Svakako da će sada više prilike za igru dobiti mlađahni Fati, ali i Ousmane Dembele ukoliko uspije izbjeći još koju povredu...

Učitaj još novosti