11. 01. 2020 - 17:43
OGLASIO SE SELETOR FUDBALSKE REPREZENTACIJE SRBIJE, NOGOMETNU...
907
Shares
OGLASIO SE SELETOR FUDBALSKE REPREZENTACIJE SRBIJE, NOGOMETNU LEGENDU VRAĆA U SVOJE REDOVE: Da li ga možemo očekivati već u martu?!

OGLASIO SE SELETOR FUDBALSKE REPREZENTACIJE SRBIJE, NOGOMETNU LEGENDU VRAĆA U SVOJE REDOVE: Da li ga možemo očekivati već u martu?!

11. 01. 2020 - 17:43
0
Shares

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković otkrio je da postoji mogućnost da vrati Branislava Ivanovića u reprezentaciju.

695985-srbijaparagvaj13537-ls-1

Jedan od najboljih igrača Zenita je briljirao jesenas u ruskom prvenstvu, a Orlovi su odigrali veoma loše kvalifikacije i primili po bar gol na mečevima odigranim prošle godine.

Tumbaković je u intervjuu za Politiku rekao da ne vidi nijedan problem da se defanzivac Zenita vrati u državni tim.

- Naravno da razmišljam o Branislavu Ivanoviću. Znam da je ovo veoma kompleksno pitanje, ali govorimo o potencijalu igrača koji danas igra u jednoj od najjačih evropskih liga, gde je još kapiten i lider ekipe Zenita. Što se mene tiče, ne vidim nikakav problem oko povratka Ivanovića, sa kojim imam odličan odnos. Imam i potpunu autonomiju u radu i odlučivanju - rekao je Tumbaković.

385053-fudbalska-reprezentacija-srbije-branislav-ivanovic-mladen-krstajic-ff

Na direktno pitanje da li će pozvati Ivanovića za baraž sa Norveškom 26. marta, selektor Orlova je odgovorio:

- Razmišljam i u tom pravcu. Do tada ima još dosta vremena, a naše odluke moraju da budu brze, tačne i pre svega u interesu srpskog fudbala, a ne nekog pojedinca.

Sport.Novi/Espresso/Foto:Profimedia

Učitaj još novosti