06. 01. 2020 - 20:27
CRISTIANO IZNENADIO JEDNIM DETALJEM Ronaldo OVIM zatekao sve...
907
Shares
CRISTIANO IZNENADIO JEDNIM DETALJEM Ronaldo OVIM zatekao sve na utakmici protiv Kaljarija: Je li moguće da je to uradio?!

PROMJENA FRIZURE OČITO MU JE GODILA

CRISTIANO IZNENADIO JEDNIM DETALJEM Ronaldo OVIM zatekao sve na utakmici protiv Kaljarija: Je li moguće da je to uradio?!

Sport.ba
06. 01. 2020 - 20:27
0
Shares

Odigrane su četiri utakmice 18. kola talijanske Serie A. Juventus je na svom terenu slavio protiv Cagliarija rezultatom 4:0, uz hat-trick Cristiana Ronalda.

ronaldo

U prvom poluvremenu nismo vidjeli niti jedan pogodak, iako je Juve bio apsolutno dominantan, toliko da gosti nisu uspjeli uputiti ni jedan udarac u okvir gola Szczesnyja.

No, u drugom dijelu se sve otvorilo za Staru damu. Prvo je Ronaldo iskoristio poklon domaće odbrane i u 48. minuti doveo Juventus u vodstvo 1:0.

ronaldo

Nastavili su domaćini pritiskati obranu gostiju, međutim na drugi gol smo trebali čekati sve do 67. minute, kad je Dybala u solo prodoru ušao u kazneni prostor, no prije udarca ga je sapleo Marko Rog te je sudac Giacomelli pokazao na bijelu tačku. Ronaldo je preuzeo odgovornost i povećao prednost Juvea na 2:0.

ronaldocristiano

Totalni raspad Cagliarija dogodio se u razmaku od minutu, tačnije u 81. i 82. minuti kad su Higuain i Ronaldo svojim trećim golom zapečatili sudbinu gostiju sa Sardinije.

ronaldo1

.

ronaldo2

.

ronaldo3

Tako je Portugalac na najbolji mogući način otvorio novu kalendarku godinu, stigavši do 55. hat-tricka u karijeri. Javnosti je, međutim, pored njegovih golova, upala u oko i promjena koju je Portugalac napravio.

Legendarni fudbaler sada na glavi ima dodatni element - samurajski repić. Naravno, njegova proslava "siuuu" pretrpjela je malu promjenu, pa sada Portugalac u skoku sam sebe čupa s repićem.

Učitaj još novosti