04. 01. 2020 - 19:43
Izet Hajrović se oglasio o mogućem odlasku iz Dinama: Šta će...
907
Shares
Izet Hajrović se oglasio o mogućem odlasku iz Dinama: Šta će na ovo reći BBB i Bjelica?!

NEGIRAO SVE GLASINE

Izet Hajrović se oglasio o mogućem odlasku iz Dinama: Šta će na ovo reći BBB i Bjelica?!

Sport.ba
04. 01. 2020 - 19:43
0
Shares

Ovih dana u hrvatskoj javnosti uveliko se špekuliše o tome da bi Izet Hajrović mogao napustiti Dinamo.

izet-hajrovic-arijan-ademi

Reprezentativac BiH, koji je dugo bio u nemilosti Roberta Prosinečkog, zaista je briljirao u dresu Modrih prošle sezone, ali ove mu baš i ne ide najbolje. Još uvijek je bez ijednog pogotka za Dinamo, te slobodno možemo reći da je došlo do neočekivanog pada forme.

Sve to je itekako utjecalo na to da se pojave glasine o njegovom odlasku iz "Maksimira", a u hrvatskim medijima pojavila se vijest da bi naredna destinacija u njegovoj karijeri mogla biti Engleska. Navodno je interesovanje za bh. fudbalera pokazao Luton Town iz Championshipa koji traga za pojačanjima kako bi se spasio od ispadanja u niži rang.

hajrovic

Tako su pojedini mediji objavili i kako bi Dinamo pristao Hajrovića pustiti i bez odštete, ponajviše zbog njegove visoke plate (700.000 eura godišnje), ali sam igrač se oglasio i to sve demantovao.

Naime, na svom Instagram profilu Hajrović je podijelio fotografiju koju je najprije objavio njegov agent Miloš Malenović. U pitanju je zapravo fotografija članka o tome kako odlazi u Englesku, a uz istu je napisano 'Fake News - gluposti'. Tako je praktički okončao nagađanja da bi do ovog transfera moglo doći...

7

(Sport.ba)

Učitaj još novosti