04. 01. 2020 - 10:09
KUHA SE NAJVEĆI TRANSFER OVE ZIME, EVO GDJE IDE POGBA: Čeka se...
907
Shares
KUHA SE NAJVEĆI TRANSFER OVE ZIME, EVO GDJE IDE POGBA: Čeka se odgovor s Old Trafforda

KUHA SE NAJVEĆI TRANSFER OVE ZIME, EVO GDJE IDE POGBA: Čeka se odgovor s Old Trafforda

04. 01. 2020 - 10:09
0
Shares

Juventus će ponuditi Adriena Rabiota o novac za Paula Pogbu. Tvrdi to britanski The Sun navodeći da su Talijani uvjereni da mogu nagovoriti čelnike Manchester Uniteda da im prodaju francuskog veznjaka nakon što su njegovi odnosi s klubom dosegli dno.

Iako je Juve navodno htio krenuti po veznjaka na ljeto, došlo je do promjene jer se navodno United želi riješiti igrača kojeg su prije nekoliko godina platili istom tom klub rekordnih 105 milijuna eura. Sada bi Pogba igrao natrag za pet milijuna eura manje.

Kako se njegov sunarodnjak Rabiot muči otkako je ljetos iz Pariza preselio u Torinu talijanski prvak ga želi iskoristiti kako bi smanjio Pogbinu cijenu. Poznato je da je Uniteda svojedobno želio Rabiota kada je bilo jasno da ovaj više ne želi igrati za PSG no Juve ga je nagovorio da dim se priključi, što je sigurno požalio.

Ovaj 25-godišnjak procjenjuje se na oko 30 milijuna eura pa Juve očekuje da bi za toliko mogli sniziti Pogbinu cijenu.

Ole Gunnar Solskjaer cijelo ovo vrijem davao je podršku problematičnom Pogbi, ali čini se da je i Norvežanin izgubio strpljenje jer je u posljednja tri mjeseca odigrao samo tri utakmice. Navijače je posebno razljutio snimki koje je veznjak objavio. Na njima je plesao i igrao košarku, a to je radio dok je bio ozlijeđen. Tek što se oporavio i počeo igrati opet mu je stradao isti gležanj zbog čega mora na operaciju.

Pogbin ugovor vrijedi još godinu i pol dana i United bi ga mogao izgubiti bez odštete na ljeto 2021. tako da bi im možda bilo najbolje prodati ga.

Učitaj još novosti