02. 01. 2020 - 21:42
APSOLUTNO IZNENAĐENJE Englezi tvrde: Najveći hit zimskog...
907
Shares
APSOLUTNO IZNENAĐENJE Englezi tvrde: Najveći hit zimskog prijelaznog roka biće OVA IGRAČINA, odlazi za sitniš i potpisuje za VELIKANA gdje će biti glavna snaga

ERIKSEN BI TREBAO NAPUSTITI TOTTENHAM

APSOLUTNO IZNENAĐENJE Englezi tvrde: Najveći hit zimskog prijelaznog roka biće OVA IGRAČINA, odlazi za sitniš i potpisuje za VELIKANA gdje će biti glavna snaga

Sport.ba
02. 01. 2020 - 21:42
0
Shares

Zimski prijelazni rok je počeo, a mi do kraja januara očekujemo nekoliko spektakularnih transfera. Naročito se to odnosi na Premiership, gdje velikani sigurno neće štedjeti da dodatno ojačaju svoj igrački kadar.

Everton bi trebao trošiti nakon dolaska Carla Ancelottija, Arsenal također, a ne bi trebali nimalo zaostajati timovi poput Chelseaja, te manhesterskog dvojca.

arsenal

Christian Eriksen s Tottenhamom ima ugovor do kraja ove sezone i u nekoliko navrata je odbio pregovore oko nastavka saradnje. Danac je jasno poručio da želi otići i očito mu je cilj da kao slobodan igrač napusti London.

Međutim, čelnici Tottenhama odlučni su da na njemu pokušaju barem nešto zaraditi. Engleski mediji prenose da Pijetlovi ovog januara žele Eriksena prodati za oko 20 miliona eura, što je zaista smiješna cifra za ovako dobrog igrača.

salaheriksen

Time žele izbjeći mogućnost da igrač njegovog kalibra na ljeto klub napusti kao slobodan igrač. Eriksen se najviše povezivao s Juventusom i Interom, a od ranije postoje spekulacije da ga želi i Real Madrid.

Sada ovi klubovi imaju šansu da ga dovedu već ovog mjeseca i to za siću, piše "Mirror" i tvrdi da će upravo zbog toga Eriksen biti glavni hit prijelaznog roka i slomiti srce Mourinhu, koji želi da Danac ostane u Londonu.

mourinho

Ipak, to je gotovo nemoguće, te je sasvim izvjesno da ćemo omalenog playmakera gledati u dresu nekog od velikana...

eriksen

(Sport.ba)

Učitaj još novosti