25. 12. 2019 - 23:14
Olmo na Badnjak najavio veliki transfer: "Moj ciklus u...
907
Shares
Olmo na Badnjak najavio veliki transfer:

SELI U BUNDESLIGU?!

Olmo na Badnjak najavio veliki transfer: "Moj ciklus u Hrvatskoj je završio" OVO BI TREBAO BITI NJEGOV NOVI KLUB, PONUDA JE STIGLA NA MAKSIMIR

25. 12. 2019 - 23:14
0
Shares

Utakmica protiv Rijeke, u kojoj je u uvjerljivu pobjedu Dinama (3:0) ugradio jedan pogodak, bila je, po svemu sudeći, posljednja za Danija Olma u dresu Modrih.

Već dugo se priča odlasku novopečenog španjolskog reprezentativca iz Maksimira, a sad je i sam igrač otklonio svaku dilemu, najavivši transfer već ove zime.

"Ja i ljudi koji vode brigu u mojoj karijeri smatrali smo da je prošlo ljeto bilo idealno za sljedeći korak. To se nije dogodilo, na kraju sam ostao u Dinamu i igrao Ligu prvaka. Ali, sada mislim da je jedan ciklus završio i želim otići na stepenicu više", izjavio je Olmo za španski Jugones, prenosi Gol.hr.

olmo

Sjajni mladi Španac je, premda mu je tek 21 godina, prerastao HNL i već neko vrijeme izgleda kao igrač koji je spreman za puno zahtjevnije izazove od hrvatskih prvoligaških travnjaka.

Ugovor s Dinamom ga veže do ljeta2021. i ukoliko Modri ne žele riskirati njegov ulazak u zadnju godinu ugovora, nemaju puno izbora već ga moraju prodati ove zime. To je ono što se čini kao sasvim izvjesnim, naročito nakon ove Olmove izjave.

olmo-dinamo

Gdje bi španski veznjak mogao otići, to je već stvar koja ulazi u domenu špekulacija. Njegova tržišna vrijednost prema Transfermarktu iznosi 30 miliona eura i u tim gabaritima se otprilike kreće iznos s kojim bi u Maksimiru bili zadovoljni.

Tijekom ljeta smo imali prilike čitati o brojnim navodnim interesovanjima za Olma da bi od svega toga, prema neslužbenim informacijama, ispostavilo se kako je u Maksimir stigla jedna ponuda, ona od Borussije Mönchengladbach koja je, opet navodno, ponudila 20 miliona eura.

dani-olmo

S tim iznosom u Dinamu ljetos nisu bili zadovoljni, vjerojatno neće biti niti ove zime, a preostaje za vidjeti koji će se klub javiti Modrima na ovaj Olmov svojevrsni "poziv na natječaj".

Učitaj još novosti