13. 12. 2019 - 10:53
A NEMA S KOJOM NIJE SPAVAO Slavna zvijezda ne želi voditi...
907
Shares
A NEMA S KOJOM NIJE SPAVAO Slavna zvijezda ne želi voditi ljubav prije braka, odlučio da apstinira

LAMAR ODOM

A NEMA S KOJOM NIJE SPAVAO Slavna zvijezda ne želi voditi ljubav prije braka, odlučio da apstinira

13. 12. 2019 - 10:53
0
Shares

Nekadašnja zvezda LA Lakersa Lamar Odom, poslije svih skandala koji se vezuju za njegovo ime, opet je šokirao javnost. 

Bivši košarkaški as 2015. godine bio je na ivici smrti, nakon što su ga u jednom bordelu u Nevadi pronašli drogiranog bez svijesti. Nekoliko dana je bio u komi, jedva je ostao živ.

Ljubitelji košarke nisu mogli da vjeruju da se tako upropastio. Uspio se izvuči, ali ne i sačuvati svoj brak sa rijaliti zvijezdom Khloe Kardashian.

Skandali su se nizali kao na traci, ali je nekadašnji NBA superstar izgledao odlučio da se smiri. I to uz personalnog trenera Sabrinu Parr koju je vjerio prije dva mjeseca. 

74645237-688700108318368-2450221727749927730-n

Naime, kako prenose britanski mediji, Odom prolazi "put pročišćenja", a vjerenica ga je potpuno promijenila. Sada je otišao toliko daleko da po sopstvenoj odluci sa njom ne želi da spava prije braka.

"Ovo je prvi put u životu, da je Lamar čist od droge, marihuane, filmova za odrasle i seksa. Nismo još uvijek imali seks, vjerovali ili ne", rekla je Parr.

Ona je objasnila da se Odom sačuvao kroz crkvu i da ima poseban odnos sa sveštenikom. Postoje još neke oblasti koje želi da popravi, a jedna od njih je 'žrtva Bogu kroz suzdržavanje od seksa'.

"Nisam željela da ga primoravam jer on ima posebnu vezu sa Bogom. Još uvijek mu je sve to novo i nisam željela da ga u tome uznemiravam", objasnila je Sabrina i dodala:

"Samo sam mu rekla da koju god odluku da donese, da mi javi, i, on je odlučio da se suzdrži od seksa prije braka. Iznenađujuće, za sada mu ide odlično", objasnila je Parr. 

Učitaj još novosti