13. 12. 2019 - 08:51
PRVA LAMPARDOVA KUPOVINA Chelsea krade pojačanje Barceloni za...
907
Shares
PRVA LAMPARDOVA KUPOVINA Chelsea krade pojačanje Barceloni za samo 4 miliona eura?!

JEREMIE BOGA

PRVA LAMPARDOVA KUPOVINA Chelsea krade pojačanje Barceloni za samo 4 miliona eura?!

13. 12. 2019 - 08:51
0
Shares

Chelsea je ranije ove sedmice dobio potvrdu da će imati pravo kupovine u narednom prelaznom roku pošto im je CAS smanjio prvobitnu suspenziju sa dva na jedan prelazan rok koji su "plavci" već odužili tokom ljeta.

Odmah su krenule spekulacije ko će biti prvo pojačanje Franka Lamparda s obzirom da je klub iz Londona finansijski itekako moćan.

Velika želja je Jadon Sancho, ali cijena Engleza je preko sto miliona eura, konkurencija za njegov potpis bi tu cijenu i dodatno povećala, a i "milioneri" ne bi puštali svoje krilo prije ljeta.

Engleski mediji prenose da su "plavci" zainteresovani za vrlo jeftino rješenje koje bi ih koštalo zasigurno trideset puta manje.

Radi se o Jeremieju Bogi koji trenutno nosi dres Sassuola, gdje je došao upravo iz Chelseaja tokom ljeta 2018. godine. Za mlado krilo se interesuje navodno i Barcelona, ali bi "plavci" mogli da ga vrate u London za samo četiri miliona eura.

Radi se o klauzulu koju su čelnici premijerligaša stavili tokom prodaje prošle godine. Boga ove sezone igra odlično u Seriji A gdje je na trinaest utakmica zabilježio četiri gola i dvije asistencije.

Učitaj još novosti