11. 12. 2019 - 13:53
ZAŠTO JE GUARDIOLA STIGAO U ZAGREB: Po Olma? Evo što on kaže
907
Shares
ZAŠTO JE GUARDIOLA STIGAO U ZAGREB: Po Olma? Evo što on kaže

ZAŠTO JE GUARDIOLA STIGAO U ZAGREB: Po Olma? Evo što on kaže

11. 12. 2019 - 13:53
0
Shares

Već dugo traju priče o mogućem odlasku Danija Olma iz Dinama, a kao jedan od klubova koji bi ga volio dovesti spominjao se i Manchester City.

Budući da je Manchester City danas u Zagrebu zbog utakmice s Dinamom u 6. kolu grupne faze Lige prvaka, engleski novinari ponovno su se raspisali o toj temi. 

Guardiola se na konferenciji za medije prvo nasmijao na tu ideju pa onda rekao kako City svakog mjeseca želi potpisati 100 igrača, ako je vjerovati onome što se piše u medijima.

Posebno je istaknuo Olma

Nakon toga je govorio o Olmu i nahvalio mladog Španjolca, kojeg vidi kao najopasnijeg nogometaša Dinama. 

"Rekao sam već da me Olmo oduševio u prvoj utakmici. On je jedan od najboljih nogometaša koji su izašli iz Barcelonine akademije i sigurno će igrati za neki od najvećih klubova Europe. Drago mi je zbog njega, ima budućnost u svojim rukama", kazao je Guardiola, ali nije htio reći je li City jedan od tih klubova u kojima bi Olmo mogao nastaviti karijeru. 

Olmo bi danas mogao zaigrati protiv nekoliko vršnjaka. Nakon samo dvije pobjede u posljednjih mjesec dana City si ne smije dopustiti još jedan loš rezultat, no prema najavama, Pep bi trebao poslati gotovo rezervni sastav.

Manchester Evening News u svom tekstu o Olmu objašnjava da bi mu ova utakmica mogla biti audicija za mjesto u Cityju. 

(Index.hr)

Učitaj još novosti