10. 12. 2019 - 12:33
TAJNI SASTANAK U MILANU Barcelona i Inter postigli veliki...
907
Shares
TAJNI SASTANAK U MILANU Barcelona i Inter postigli veliki dogovor! POTVRDE STIŽU IZ ITALIJE I ŠPANIJE, OVO JE SPEKTAKULARAN TRANSFER

IVAN RAKITIĆ SELI NA MEAZZU

TAJNI SASTANAK U MILANU Barcelona i Inter postigli veliki dogovor! POTVRDE STIŽU IZ ITALIJE I ŠPANIJE, OVO JE SPEKTAKULARAN TRANSFER

Sport.ba
10. 12. 2019 - 12:33
0
Shares

Večeras je na Meazzi utakmica posljednjeg kola skupina između Intera i Barcelone, u kojoj domaćinu treba trijumf za nastavak takmičenja.

No, osim same utakmice u Milanu se navodno odvija i nova poslovna saradnja između dva kluba. Prema pisanju talijanske Gazzette dello Sport čelnici klubova sinoć su održali sastanak koji je bio više nego uspješan.

busquetsrakitic-barcelonaklupa

Tema razgovora su bili Ivan Rakitić i Arturo Vidal, a jedan od njih bi trebao već ove zime preći u redove Nerazzurra.

Navodno je dogovor postignut baš oko hrvatskog reprezentativca, što prenosi i katalonski Sport, koji bi već u januaru trebao postati saigrač Marcela Brozovića, prvo na posudbu do kraja sezone, uz obavezan otkupiti na ljeto za 30 miliona eura.

rakitic

Raitiću ugovor s Barcelonom istječe u ljeto 2021. godine pa su u klubu odlučili da je ovaj trenutak najbolji za naplatiti usluge sjajnog veznjaka. No, za više detalja ćemo morati sačekati zimski prijelazni rok.

61756222-ivan-rakitic-ernesto-valverde

Hrvatski veznjak je početkom sezone neobjašnjivo izgubio mjesto u udarnom sastavu Blaugrane, no u posljednje vrijeme se ponovno ustalio te odluka o njegovoj prodaji nikako ne sjeda navijačima kluba, koji Raketu žele na Camp Nou.

Učitaj još novosti