09. 12. 2019 - 17:42
TOTALNI RASPAD SISTEMA Igrač Napolija van sebe nakon što su...
907
Shares
TOTALNI RASPAD SISTEMA Igrač Napolija van sebe nakon što su saigrači odbili istrčati kontru, ovo je nečuveno

SERIE A

TOTALNI RASPAD SISTEMA Igrač Napolija van sebe nakon što su saigrači odbili istrčati kontru, ovo je nečuveno

09. 12. 2019 - 17:42
0
Shares

Napoli nastavlja s lošim predstavama ove sezone. Iako su jedini klub koji je uspio poraziti Liverpool ove sezone, u Serie A igraju katastrofalno. Štoviše, klub trenutno ima tek 21 bod nakon 15 kola, što je najlošiji skor otkako su se 2007. godine vratili u najviši rang.

napoli

Potpuni raspad krenuo je kada je osebujni predsjednik Aurelio de Laurentiis naredio igračima karantenu, a oni su predvođeni Lorenzom Insigneom to odbili napraviti, piše Germanijak. Predsjednik je uzvratio drakonskim kaznama Insigneu i Koulibalyu kojima je otkinuo 50% od mjesečne plate, dok su ostali prošli sa 'samo' 25% nižom platom za prošli mjesec.

Sve to uvelike utječe na prezentacije na travnjaku. Klub sa San Paola ne zna za pobjedu devet uzastopnih utakmica (prvenstvo i Liga prvaka), a posljednji su put slavili protiv Red Bull Salzburga 23. oktobra. Tako su i jučer remizirali s igračem manje protiv Udinesea, a koliko su igračima potonule sve lađe najbolje otkriva detalj kada je lijevi bek Mario Rui uzeo loptu na svojoj polovici pri rezultatu 1-1.

napoli-rottura-con-insigne-1200x630

Krenuo je Portugalac u kontru, ali niko ga nije ispratio, lagano tek koračajući prema naprijed. Rui je poludio na suigrače jer su trebali ići po pobjedu, ali očito da njegovi suigrači nisu imali 'adekvatan voljni moment'. Snimak pogledajte OVDJE.

Napoli je trenuno sedma momčad prvenstva s 21 bodom, sedam manje od šestoplasirane Atalante i 17 manje od vodećeg Intera.

Učitaj još novosti