09. 12. 2019 - 15:13
KOVAČ VEČERAS GLEDA SVOJU BUDUĆU EKIPU Sjeda za kormilo jednog...
907
Shares
KOVAČ VEČERAS GLEDA SVOJU BUDUĆU EKIPU Sjeda za kormilo jednog od najvećih klubova svijeta

SKY

KOVAČ VEČERAS GLEDA SVOJU BUDUĆU EKIPU Sjeda za kormilo jednog od najvećih klubova svijeta

09. 12. 2019 - 15:13
0
Shares

Arsenal večeras gostuje u Londonu kod West Hama, a njemački Sky piše da će Niko Kovač biti na toj utakmici i gledati sljedeću ekipu koju će voditi kao trener.

Ranije je Kovač bio i na utakmici Evertona, kluba koji je nedavno smijenio trenera, kao što je to učinio i Arsenal, ali Sky tvrdi da nije u Engleskoj samo zato da bi putovao po utakmicama.

Kovač danas planira gledati Arsenalovo gostovanje kod West Hama u Londonu, gdje će se sastati s upravom kluba kako bi razgovarali o potencijalnom angažmanu, javlja "Index.hr".

Arsenal privremeno vodi klupska legenda Freddie Ljungberg nakon što je smijenjen Unai Emery, a Sky danas potvrđuje navode koje je jučer iznio Goal i piše da su Kovačevi predstavnici već kontaktirali s Arsenalovima te da se u ponedjeljak očekuje i prvi sastanak.

Ljungberg se nije pokazao dobrom šok-terapijom za ekipu nakon što je u dvije utakmice Arsenal remizirao s Norwichem (2:2) i izgubio od Brightona (2:1) pa klub što prije želi dovesti trajno rješenje.

Podsjetimo, Kovač je bez angažmana nakon što je početkom novembra odstupio s klupe minhenskog Bayerna, kojem je prošle sezone donio duplu krunu u Njemačkoj. Navodno je nakon otkaza u Bayernu rekao da želi odmor do kraja sezone, no ove vijesti ga demantiraju.

Učitaj još novosti