09. 12. 2019 - 14:51
ŠOK U BARCI Messi najavio kraj, svi su uznemireni osim jednog...
907
Shares
ŠOK U BARCI Messi najavio kraj, svi su uznemireni osim jednog čovjeka...

BARTOMEU NIJE ZABRINUT

ŠOK U BARCI Messi najavio kraj, svi su uznemireni osim jednog čovjeka...

09. 12. 2019 - 14:51
0
Shares

Predsjednik fudbalskog kluba Barcelona Josep Bartomeu rekao je da nije zabrinut zbog eventualnog povlačenja zvijezde tog kluba Lionela Messija, prenijeli su danas španski mediji.

Prošle nedjelje argentinski napadač osvojio je šestu Zlatnu loptu, a na svečanoj ceremoniji izjavio je da se bliži kraju karijere. Ipak, predsjednik Barcelone istakao je da Messi ima još mnogo vremena pred sobom.

"Nisam zabrinut zbog toga što će se Leo jednog dana povući. Htio bih da potpiše još jedan ugovor, on ima još vremena pred sobom i mnogo puta smo razgovarali o tome. Nema problem s tim da ostane u našem klubu, posvećen je i ne sumnjam da će biti ovdje sve dok ne odluči da se povuče", rekao je Bartomeu.

Spekuliše se o tome da čelnici španskog velikana namjeravaju da Argentincu ponude doživotni ugovor, ali do razgovora još nije došlo.

"Nema sumnje da će Leo završiti karijeru u Barceloni i to onda kada on to bude želio", završio je Bertomeu.

Messi je u timu već 16 sezona i za to vrijeme postigao je 617 golova, uz 702 nastupa u dresu Barcelone. U tom periodu, Argentinac je osvojio čak deset trofeja namijenjenih nacionalnom prvaku, kao i četiri pehara Lige prvaka.

(Beta)

Učitaj još novosti