08. 12. 2019 - 09:27
PLAVCI KREĆU U VELIKU ZIMSKU KUPOVINU Lamapardu pravo...
907
Shares
PLAVCI KREĆU U VELIKU ZIMSKU KUPOVINU Lamapardu pravo bogatstvo na raspolaganju, navijači priželjkuju sjajnog Srbina

I SERGEJ NA LISTI ŽELJA

PLAVCI KREĆU U VELIKU ZIMSKU KUPOVINU Lamapardu pravo bogatstvo na raspolaganju, navijači priželjkuju sjajnog Srbina

Sport.ba
08. 12. 2019 - 09:27
0
Shares

Živnulo je sve oko "Stamford bridža" kada je Sud za sportsku arbitražu (CAS) uvažio žalbu Čelsija i omogućio londonskom klubu da već u januarskom prelaznom roku može da dovodi nove fudbalere, poslije zabrane u prethodne dvije fudbalske pijace zbog kršenja pravila prilikom kupovine mladih igrača.

Nekoliko sati kasnije osvanula je informacija da će menadžer Frenk Lampard u januaru na raspolaganju imati 150 miliona evra za jačanje tima, dok su navijači već napravili listu željenih novajlija tokom zimskog transfer perioda.

61741838-frank-lampard-chelsea

Naime, fanovi "plavaca" su na jednom londonskom portalu posvećenom fudbalu u anketi pitani koga bi u januaru doveli u Čelsi, bez ikakvih ograničenja, a zanimljivo je da su najveće zvijezde današnjice Leo Mesi i Kristijano Ronaldo imali po dva glasa.

Većina navijača koji su uzeli učešće u anketi, ipak, su ozbiljnije shvatili svoju ulogu, napravljena je lista od šest fudbalera, među kojima se našao i jedan srpski reprezentativac.

sergej

Vezista Lacija Sergej Milinković Savić bio bi poželjno pojačanje na "Stamford bridžu", uz obrazloženje da bi visok i snažan igrač, s odličnim tehničkim vještinama i pogledu usmjerenom ka golu protivnika, bio skupa nadogradnja u Lampardovom timu.

jadonsancho

Uz Sergeja, na listi poželjnih novajlija nekadašnjeg prvaka Evrope, nalaze se i lijevi bek Lestera Ben Čilvel, ofanzivac dortmundske Borusije Džejdon Sančo, napadač Lajpciga Timo Verner, štoper Napolija Kalidu Kulibali i zvezda PSŽ Kilijan Mbape.

Učitaj još novosti