03. 12. 2019 - 19:39
UŽIVO U PROGRAMU Husref Musemić ostavio sve navijače Sarajeva...
907
Shares
UŽIVO U PROGRAMU Husref Musemić ostavio sve navijače Sarajeva bez teksta

ZAUVIJEK KRAJ?

UŽIVO U PROGRAMU Husref Musemić ostavio sve navijače Sarajeva bez teksta

Sport.ba
03. 12. 2019 - 19:39
0
Shares

Husref Musemić, dan nakon otkaza sa pozicije šefa struke FK Sarajevo, gostovao je na Al Jazeeri gdje je pričao o svemu što se desilo u posljednja 24 sata.

Istakao je kako je već nekoliko puta dobijao otkaz na Koševu, ali da ga je ovaj put zabolilo više nego ikada prije.

"Ovakva odluka nije ni sportska, a ni ljudska. Mislim da sam zaslužio više. Nismo bodovno zaostali, dijelimo to prvo mjesto, ali valjda tako mora biti. Svaki put kada sam smijenjen, bio sam ili prvi ili drugi. Priče oko mog odlaska su se intenzivirale već nakon završetka prošle sezone. Čitavu ovu sezonu radim pod pritiskom, kao da sam osjećao da će do ovoga da dođe", rekao je Musemić u razgovoru za Al Jazeeru Balkans.

Na posljednje pitanje, da li bi se opet vratio na trenersku klupu Sarajeva, ukoliko ga pozovu i da li je ovo definitivno kraj između njega i kluba, Musemić je rekao.

"Vjerovatno jeste. Nikad čovjek ne može kazati da je kraj, ali ovo je prešlo sve granice lijepog ponašanja. Oni su tako mislili i povukli su taj potez. Ovakve poteze ne vuče pravi klub. Zapravo Sarajevo jeste pravi klub, ali ljudi koji ga vode klub ne bi trebali povlačiti ovakve poteze."

Učitaj još novosti