30. 11. 2019 - 08:48
UŠAO JE U ŠUMAHEROVU KUĆU, A POSLIJE TOGA ŠOKIRAO SVIJET:...
907
Shares
UŠAO JE U ŠUMAHEROVU KUĆU, A POSLIJE TOGA ŠOKIRAO SVIJET: Veliki Mihaleov prijatelj otvorio dušu, PORODICA O OVOM ŠUTI!

UŠAO JE U ŠUMAHEROVU KUĆU, A POSLIJE TOGA ŠOKIRAO SVIJET: Veliki Mihaleov prijatelj otvorio dušu, PORODICA O OVOM ŠUTI!

30. 11. 2019 - 08:48
0
Shares

Fanovi Mihaela Šumahera žele da čuju bilo kakvu informaciju o svom idolu i sa velikim nestrpljenjem čekaju film o nJemačkoj automobilističkoj legendi čija se premijera očekuju u decembru. 

Prošlo je više od pet i po godina od nes.reće Mihaela Šumahera u kojoj je sedmerostruki svjetski prvak u formuli 1 teško povr,jedio glavu. Jedva je preživio pad na skijanju u francuskom Meribelu, a nakon operacija neko je vrijeme bio u indukovanoj komi.

U ovih pet i po godina Šumijevo zdravstveno stanje obavijeno je velom tajne, a informacije do javnosti jako rijetko stižu. Porodica i supruga Korin tražili su potpunu diskreciju i to se do danas poštuje. Samo rijetki mogu doći u Mihaelov dom, a jedan od njih je Džin Tod.

corrina-schumi

- Pet i po godina nakon nesneće u kojoj je teško povvrijedio glavu zdravstveno stanje Mihaela Šumahera ''napreduje'', rekao je bivši Ferarijev šef u razgovoru za Radio Monte Karlo.

Džin Tod iznio je rijetke informacije o Šumaherovom zdravstvenom stanju, koje se čuvaju godinama i tvrdi kako iz dana u dan napreduje. Izjavio je kako su zajedno na televiziji gledali trku formule 1.

- Uvijek sam oprezan sa izjavama kad se govori o njegovom zdravstvenom stanju, ali to je istina. Zajedno smo, Šumaher i ja, gledali trku formule 1 u njegovu domu u Švajcarskoj -,  rekao je Džin Tod, a njegovu izjavu prenosi britanski Telegraf.

Učitaj još novosti