27. 11. 2019 - 17:58
OVO MU NIKAD NEĆE OPROSTITI Zvijezda Tottenhama gnjusnom...
907
Shares
OVO MU NIKAD NEĆE OPROSTITI Zvijezda Tottenhama gnjusnom reakcijom šokirala nogometni svijet! JE LI ON NORMALAN?!

AURIER U CENTRU PAŽNJE

OVO MU NIKAD NEĆE OPROSTITI Zvijezda Tottenhama gnjusnom reakcijom šokirala nogometni svijet! JE LI ON NORMALAN?!

Sport.ba
27. 11. 2019 - 17:58
0
Shares

Tottenham je sinoć preokrenuo Olympiakos, nakon što su gosti vodili 0:2 u prvih 20 minuta i na kraju upisao bitne bodove. Gol Allija u sučevoj nadoknadi prvog dijela je pokrenuo situaciju na mlin domaćina, a u drugom poluvremenu su Kane s dva i Aurier s golom donijeli potpuni preokret za slavlje 4:2 te kolo kolo prije kraja prolaz skupine.

No, danas se u engleskoj dosta priča o reakciji Auriera nakon njegovog gola za 3:2. Naime, desni bek je otrčao prema navijačima kluba proslaviti gol, ali je umjesto veselja odlučio izbaciti svoje frustracije te je pljunuo prema pristalicama kluba.

Nevjerojatnu i gnjusnu reakciju nogometaša otkrile su snimke slavlje gdje se vidi kako reprezentativac Obale Slonovače dolazi pred navijače i stavlja prste u uši te im želi poručiti „Ne čujem vas“ i nakon toga pljuje prema njima.

mane-aurier

Odavno je poznato da Aurier želi otići iz Tottenhama i da nije u milosti pristaša kluba, a sa ovim potezom si je vjerovatno potpisao ispisnicu, jer teško da će mu ovo u klubu oprostiti.

Učitaj još novosti