25. 11. 2019 - 08:10
JAK POTRES NA ČIZMI: Ovaj velikan ponudio pravo bogatstvo za...
907
Shares
JAK POTRES NA ČIZMI: Ovaj velikan ponudio pravo bogatstvo za Ronalda! ŽELE ISKORISTITI SUKOB SA SARRIJEM I VRLO JE MOGUĆ POTPIS

PSG GA SILNO ŽELI

JAK POTRES NA ČIZMI: Ovaj velikan ponudio pravo bogatstvo za Ronalda! ŽELE ISKORISTITI SUKOB SA SARRIJEM I VRLO JE MOGUĆ POTPIS

Sport.ba
25. 11. 2019 - 08:10
0
Shares

Problemi za jednog od najboljih igrača svih vremena Cristiana Ronalda počeli su prije skoro mjesec dana, i čini se da neće ubrzo prestati.

Portugalac je izrazio nezadovoljstvo izmjenom u derbiju protiv Milana, a uprava kluba zajedno sa stručnim štabom odlučila ga je poslati na “hlađenje” nakon povratka s reprezentativne pauze.

ronaldo-dybala

Iako je Ronaldo odigrao dvije utakmicec za Portugal, iz ‘Stare dame’ stiglo je saopštenje da njihova najveća zvijezda neće nastupiti u prvenstvenoj utakmici protiv Atalante.

I sam igrač je potvrdio da radi na oporavku od povrede, ali je svima jasno da je problem ozbiljnije prirode.

ronaldo

Piše se da je Sarri zbog svojih odluka ušao u konflikt s velikom zvijezdom, što će pokušati iskoristiti bogati PSG.

Parižani su prema pisanju francuskih i italijanskih medija spremili vrtoglavih 100 miliona eura za potpis igrača koji ubrzo ulazi u pozne igračke godine.

ronaldo

Ovo bi svakako bio veliki udarac i potres za cijelu Seriju A jer bi se tako izgubio osjetan procenat gledanosti kompletnog prvenstva.

ronaldoljutit

S druge strane, PSG želi osigurati provjereno ime u svijetu marketinga koje će nadomjestiti odlazak Kyliana Mbappea i Neymara naredno ljeto.

Učitaj još novosti