24. 11. 2019 - 20:02
Sheffield i United u nestvarnom trileru podijelili bodove
907
Shares
Sheffield i United u nestvarnom trileru podijelili bodove

PREMIERSHIP

Sheffield i United u nestvarnom trileru podijelili bodove

Sport.ba
24. 11. 2019 - 20:02
0
Shares

Svojevrsno iznenađenje dosadašnjeg dijela prvenstva, Sheffield United i Manchester United podijelili su bodove pošto su u utakmici punoj uzbuđenja odigrali 3:3 na Bramall Laneu.

Počelo je loše za Solskjaerov sastav. U 19. minuti strijelac je bio Škot John Fleck, koji je pokupio odbijanac nakon što je De Gea obranio prvi udarac iz blizine, kojemu je možda prethodio prekršaj napadača Sheffield Uniteda.

U 52. minuti novi problemi za United. Lys Mousset oduzeo je jednu loptu na u polovici gostiju, dao do Flecka, a strijelac prvog gola je produžio idealnom loptom za Mousseta koji je već bio u punom trku prema golu. Francuski nogometaš je odlično iskontrolirao loptu i sa 20-ak metara prizemnim udarcem udvostručio vodstvo domaćina.

No Crveni vragovi se vraćaju u igru i to ekspresno. Najprije u 72. minuti Brandon Williams lijepim udarcem koristi odbijanac nakon centaršuta Jessea Lingarda. Smjestio je loptu poluvolejem točno u malu mrežicu gola Moorea.

Nedugo potom u 77. nakon akcije po toj istoj desnoj strani, još jedan izdanak domaće škole Mason Greenwood izvrsno reagira na ubačaj Marcusa Rashforda, i to je 2:2 u svega pet minuta.

Ono što je djelovalo kao potpuni povratak Manchestera i možda čak nagovještaj boljih vremena sezone, vidjeli smo već nakon dvije minute. U 79. minuti kombinacija ipak s lijeve strane. Daniel James probio je stranu, dao vrlo jednostavnu loptu za Rashforda, a njemu nije bilo teško poentirati u slabo branjenu mrežu. 0d 2:0 do 2:3 u samo sedam minuta.

Ipak, domaćini su pokvarili potpuno slavlje Manchesteru. Nakon gužve u kaznenom prostoru, lopta je došla do Calluma Robinsona. On puca sa sedam metara, De Gea je na lopti, ali ona ipak završava u mreži za konačnih 3:3. Sudačka ekipa pregledavala je VAR snimku kako bi se uvjerila da nije bilo igranja rukom, te je zaključeno kako je, za dlaku, gol bio regularan. Napadač domaćina poslužio se ramenom.

Učitaj još novosti