22. 11. 2019 - 11:18
JOŠ OVA SEZONA I KRAJ Ronaldo odlazi iz Torina, sprema se...
907
Shares
JOŠ OVA SEZONA I KRAJ Ronaldo odlazi iz Torina, sprema se romantični transfer koji će oduševiti sve

AKO NE UZMU LIGU PRVAKA

JOŠ OVA SEZONA I KRAJ Ronaldo odlazi iz Torina, sprema se romantični transfer koji će oduševiti sve

Sport.ba
22. 11. 2019 - 11:18
0
Shares

Cristiano Ronaldo se vratio u Torino, no ništa nije raspravljao sa Maurizijem Sarrijem, prethodno je rekao da je trener u pravu jer ga je zamijenio na utakmici protiv Milana.

"Naravno da nismo razgovarali o tome, još kada sam trenirao amatere, naučio sam da nijedan igrač nije zadovoljan kada ga zamijeniš", rekao je Sarri.

On je dodao da Ronaldo nije dobro, da vuče povredu, iako je igrao oba meča za Portugal u finišu kvalifikacija. Drugim riječima, Juve neće rizikovati, na važnom gostovanju u Bergamu kod Atalante biće bez Portugalca. Probaće da ga oporave za utakmicu protiv Atletico Madrida u Ligi prvaka.

Ronaldo je trebao organizovati večeru za saigrače sinoć, njegov način da se izvini za potez protiv Milana, kada je napustio stadion odmah poslije meča, ljut zbog zamjene, ali ona je odložena.

Naime, Juan Cuadrado je kasno stigao iz Južne Amerike, i on vuče povredu, pa vjerovatno neće biti u timu, kao ni Adrien Rabiot.

Španski mediji insistiraju da je ovo Ronaldova posljednja godina te da će, ako ne uzme Ligu prvaka, otići, a postoje tri opcije.

Jedna je Manchester United, druga romantični povratak u Sporting gdje bi bio dočekan kao heroj, a treća odlazak u MLS, gdje bi igrao fudbal, ali i počeo glumačku karijeru što mu je san.

O povratku u Real nema ni govora, "Los Blancosi" su okrenuli stranicu, prva meta biće Kylian Mbappe...

Učitaj još novosti