21. 11. 2019 - 17:19
MIHAJLOVIĆ ŠOKIRAO ITALIJU Evo šta je uradio samo 24 sata...
907
Shares
MIHAJLOVIĆ ŠOKIRAO ITALIJU Evo šta je uradio samo 24 sata nakon izlaska iz bolnice

POJAVIO SE NA TRENINGU

MIHAJLOVIĆ ŠOKIRAO ITALIJU Evo šta je uradio samo 24 sata nakon izlaska iz bolnice

Sport.ba
21. 11. 2019 - 17:19
0
Shares

Samo 24 sata pošto je napustio bolnicu "Sant'Orsola", Siniša Mihajlović pojavio se u predgrađu Bologne, gdje se nalazi trening-centar tog italijanskog kluba.

Miha se poslije skoro mjesec dana pojavio na treningu Bologne, što je posebno oduševilo sve fudbalere ovog kluba. Miha je posljednji put bio sa svojom ekipom još na utakmici sa ekipom Juventusa. 

"Imao je strpljenja da me sačeka, dao mi je priliku da pogriješim, što je od suštinskog značaja za rast mlade osobe. Volio bih da mu kažem šta radim sa Mancinijem", rekao je Ricardo Orsolini, debitant u reprezentaciji Italije.

Dolazak na trening ovjekovječio je italijanski klub slikom na svom oficijalnom Twitter nalogu uz poruku: "Šef se vratio gdje pripada".

Miha će u naredna dva-tri dana biti uz tim, ali je teško očekivati da u nedjelju od 12:30 na meču protiv Parme bude na domaćoj klupi stadiona "Renato dal’Ara".

"Malo je vjerovatno da će biti na klupi protiv Parme, ali sa Srbinom je sve moguće", prenosi list "Corriere dello sport".

Podsjetimo, Siniša Mihajlović je jučer izašao iz trećeg, prilično teškog ciklusa terapije, a dokle je stigao u borbi s leukemijom saznat će se tokom naredne sedmice na konferenciji za novinare koju je najavio Walter Sabatini, sportski direktor crveno-plavih.

Učitaj još novosti