21. 11. 2019 - 10:31
POVRATAK NA VELIKA VRATA: Oktiveno gdje Ibrahimović nastavlja...
907
Shares
POVRATAK NA VELIKA VRATA: Oktiveno gdje Ibrahimović nastavlja karijeru, PONUĐEN MU NEVJEROVATAN UGOVOR

POVRATAK NA VELIKA VRATA: Oktiveno gdje Ibrahimović nastavlja karijeru, PONUĐEN MU NEVJEROVATAN UGOVOR

21. 11. 2019 - 10:31
0
Shares

Zlatan Ibrahimović se vraća u Milan s kojim će potpisati na godinu i pol

Zlatan Ibrahimović u januaru napušta LA Galaxy, a istekom ugovora više se neće zadržavati u SAD-u, već je najavio povratak u Europu. Iako ima 38 godina, Zlatan praktički može birati gdje želi nastaviti karijeru.

Gdje god je igrao, punio je protivničke mreže, a u MLS-u je ispisao povijest kao jedan od najboljih igrača koji je ikada igrao u SAD-u. U 58 utakmica je zabio 53 gola i upisao 15 asistencija, a nakon što je pokorio novi kontinent, vrijeme je za povratak na stari.

Italijanski mediji tvrde da znaju i lokaciju. Po svemu sudeći, Ibra se vraća u Serie A i to u Milan. Proteklih dana ga se povezivalo s Bolognom, Napolijem i još nekim talijanskim prvoligašima, a onda je stigla i potvrda da ide u Milan, pa je ta potvrda ipak povučena i najavljeni su pregovori s Ibrinim bivšim klubom.

Šveđanin je za Milan već odigrao 85 utakmica i zabio 56 golova, te upisao 24 asistencije, a Sky Sport Italia tvrdi kako će posrnulom divu opet priskočiti u pomoć. Ibrahimovićev agent Mino Raiola je održao sastanak s čelnicima Milana, a glavna tema bio je upravo Zlatanov povratak.

Prema pisanju italijanskih medija, Zlatan i Raiola bili su čvrsti pregovarači pa će Ibra još jednom imati ogromnu plaću, a potpisat će, s 38 godina na leđima, ugovor na godinu i pol.

 

Učitaj još novosti