20. 11. 2019 - 13:06
NEUNIŠTIVI MESSI: Pogledajte ovaj nevjerovatan dribling! (VIDEO)
907
Shares
NEUNIŠTIVI MESSI: Pogledajte ovaj nevjerovatan dribling! (VIDEO)

NEUNIŠTIVI MESSI: Pogledajte ovaj nevjerovatan dribling! (VIDEO)

20. 11. 2019 - 13:06
0
Shares

Messijev potez na prijateljskoj utakmici protiv Urugvaja (2:2) je akcija kojom je dokazao da je neuništiv i kakav je velemajstor. 

Lionel Messi susret protiv južnoameričkog rivala u Tel Avivu odigrao je žestoko i motivirano kao da je u pitanju utakmica za trofej. Pažnju je privukao njegov sukob s Edinsonom Cavanijem, ali nešto ranije na toj utakmici njemu je napravio nešto daleko važnije.

Jedan od najvećih golgetera posljednjih desetljeća bio je jedna od čak četiri urugvajske žrtve koje je Messi spektakularno izvrtio na malom prostoru, sam protiv daleko brojnijeg protivnika. 

Prvo su na njega u paru krenuli Cavani i Matias Vecino, ali ih je Messi piruetom poslao u suprotnim smjerovima i krenuo naprijed. Tamo ga je u sačekuši Lucas Torreira oštrim startom bacio na travu i još ga za svaki slučaj gurnuo rukom. 

Ali Messi je i s poda, praktično ležeći, sačuvao loptu pod još jednim nasrtajem Torreire, ali i Martina Caceresa. Lovu na neuhvatljivog i nezadrživog Messija opet se pridružio Cavani i činilo se da ležećem Messiju, sada okruženom trojicom suparnika, više nema spasa. 

Međutim Messi tada izvodi nešto što je previše čak i za njega. Ustaje s poda i to radeći pritom s loptom zalijepljenom za nogu još jednu varku - puni krug, kojim je prevario zabezeknute čuvare. Ali nije se nakon toga stao diviti sam sebi, nego je duplim pasom sa suigračem osvojio još terena. 

 

Učitaj još novosti