03. 12. 2019 - 08:20
PREŠAO U REDOVE TALIJANSKOG VELIKANA I POKAJAO SE: Sada želi...
907
Shares
PREŠAO U REDOVE TALIJANSKOG VELIKANA I POKAJAO SE: Sada želi transfer u Real, nakon što ih je odbio prošle godine!

PIATEK BI MOGAO NA POSUDBU

PREŠAO U REDOVE TALIJANSKOG VELIKANA I POKAJAO SE: Sada želi transfer u Real, nakon što ih je odbio prošle godine!

Sport.ba
03. 12. 2019 - 08:20
0
Shares

Prema španskom Don Balonu, napadač AC Milana Krzystof Piatek šokantno je stupio u kontakt s Real Madridom kako bi zapečatio transfer u divove iz La Lige.

Don Balon tvrdi da je zijezda iz Poljske duboko zažalila što se pridružila AC Milanu u januaru kada je imao priliku da se preseli u Real Madrid u ugovoru vrijednom 10 miliona eura, što bi također Genoi dovelo Mariano Diaza u zamjenu za njega.

real-mariano-marcelo-asensio

Zvijezda Serije A na kraju se odlučila pridružiti Milanu, jer su mu ponudili šansu da vodi glavnu riječ u napadu, dok mu je Madrid mogao samo pružiti šansu da bude zamjena za Karim Benzemu.

24-godišnjak je sada spreman žrtvovati se – uključujući i smanjanje plate i spremnost da odigra drugu ulogu Benzemi, kako bi zapečatio transfer na Santiago Bernabeu.

piatek-milan

Piatek je svjestan da je ljetno pojačanje Kraljeva Luka Jović pod udarom pod vodstvom Zinedine Zidanea, a čak je izviješteno da bi mogao putovati u Milan u potencijalnom dogovoru.

Prema pisanju Gazzetta dello Sporta, Milan razmatra mogućnost posudbe Piateka u januaru, kako bi mu pomogli da podigne samopouzdanje.

Poljak nije postigao odavno pogodak za Milan, a njegov posljednji gol je bio protiv kandidata za ispadanje Leccea.

piatek

Piatek ima 88 golova u karijeri za svoj klub i zemlju, ali stvari nisu išle po planu od njegovog prelaska na San Siro.

Bit će zanimljivo da li će Madrid napraviti transfer za ovog igrača koji je trenutno izvan forme – bez obzira što je on njihova bivša transfer meta.

Učitaj još novosti