17. 11. 2019 - 12:03
VATRENIMA SE NE VJERUJE Hrvatska je tek deveti favorit Eura, a...
907
Shares
VATRENIMA SE NE VJERUJE Hrvatska je tek deveti favorit Eura, a na broju 2 prvorazredno iznenađenje

KLADIONICE SU REKLE SVOJE

VATRENIMA SE NE VJERUJE Hrvatska je tek deveti favorit Eura, a na broju 2 prvorazredno iznenađenje

Sport.ba
17. 11. 2019 - 12:03
0
Shares

Hrvatska reprezentacija uz manje se probleme kvalificirala na Euro 2020. koji će se prvi put igrati dislocirano po Europi, s tim da će posljednje tri utakmice - oba polufinala i finale - igrati na Wembleyu.

Stoga nije niti čudno da kladionice vide Engleze kao druge favorite ovog natjecanja, čije šanse različite kladionice postavljaju na 15 do 17 posto. 

engleska-rashford-kane

Prvi su favoriti očekivano aktuelni svjetski prvaci Francuzi, čije se šanse važu na otprilike 20 posto. Poslije Francuske i Engleske, većina kladionica gotovo identične šanse daje Belgiji, Španiji, Njemačkoj i Nizozemskoj. Sve su četiri reprezentaciji, uz manje razlike od kladionice do kladionice na šansama od 10 do 12 posto. 

Hrvatska se poslije Italije i Portugala (koji još nije niti osigurao plasman na Euro) nalazi na devetom mjestu favorita te je posljednja reprezentacija koju kladionice ne postavljaju kao potpunog autsajdera.

nikola-vlasic-hrvatska-slavlje

Hrvatskoj, naime, većina kladionica daje šanse između 3 i 4 posto, što je manje nego li je bio slučaj prije početka kvalifikacija, piše Index.hr. Očito je nekoliko neuvjerljivih utakmica tijekom kvalifikacijskog ciklusa jako utjecalo na procjenu svjetskih kladionica, koje postavljaju čak osam nacionalnih selekcija ispred aktuelnih svjetskih doprvaka.

modric

Ako misle otići daleko na Euru, Dalićevi će izabranici tako još jednom morati odigrati iznad očekivanja svekolike svjetske javnosti. Ne bi bio prvi put da to naprave.

Učitaj još novosti