14. 11. 2019 - 20:19
PROSINEČKI OTKRIO Poznata startna postava Zmajeva protiv Italije
907
Shares
PROSINEČKI OTKRIO Poznata startna postava Zmajeva protiv Italije

PRESS KONFERENCIJA

PROSINEČKI OTKRIO Poznata startna postava Zmajeva protiv Italije

Sport.ba
14. 11. 2019 - 20:19
0
Shares

Robert Prosinečki i Edin Džeko održali su press konferenciju pred meč sa Italijom u sklopu kvalifikacija za Euro.

Selektor Zmajeva poručio je da već zna startnu postavu.

"Imamo već prvih jedanaest. Valjda će i poslije ovog treninga svi izaći zdravi. Imamo, dakle, prvih 11, ali i igrače koji mogu nešto promijeniti. Razgovarali smo sa igračima, ali imamo i taj još jedan trening, imamo još i sutra, mada mislim da je sve već jasno", rekao je Robert Prosinečki pa pročitao koja će ekipa započeti meč:

"Šehić, Kvržić, Kovačević, Bičakčić, Kolašinac, Pjanić, Bešić, Cimirot, Krunić, Višća, Džeko. To je ekipa koja će početi meč, a ovi drugi će čekati šansu."

Džeko je uzvratio Bonucciju, koji ga je nazvao jednim od najboljih napadača svijeta.

"Što se tiče Bonuccija, mislim da se znamo dosta dobro, ne samo on i ja, nego i svi ostali igrači koji igraju za Italiju i naši koji igraju u Italiji. Ne može tu biti puno iznenađenja, dobro se znamo. Italija je jedna dobra ekipa i sigurno hoće da nastavi pozitivan niz i žele da naprave taj apsolutni rekord pobjeda u nizu. Bez obzira na to što nemamo šansu za kvalifikacije, nama će ova utakmica biti jako bitna za ono što slijedi kasnije, a to je baraž za Ligu nacija i daćemo sve od sebe da pobjedimo Italiju", rekao je kapiten naše selekcije.

Učitaj još novosti