13. 11. 2019 - 18:08
OVAJ KLUB ŽELI MODRIĆA: Sprema se senzacija, Luka je glavna...
907
Shares
OVAJ KLUB ŽELI MODRIĆA: Sprema se senzacija, Luka je glavna želja Davida Beckhama

OVAJ KLUB ŽELI MODRIĆA: Sprema se senzacija, Luka je glavna želja Davida Beckhama

13. 11. 2019 - 18:08
0
Shares

Kapiten hrvatske nogometne reprezentacije i igrač Real Madrida Luka Modrić karijeru bi mogao bnastaviti u redovima američkog Intera iz Miamija, objavljeno je u televizijskoj emisiji El Chiringuito, a informaciju su odmah prenijeli brojni mediji u toj zemlji.

Navedeno je da je Modrić glavna meta tog kluba, čiji je jedan od vlasnika, ni manje ni više nego slavni Englez David Beckham.

U emisiji navedeno je da postoji interes iz tog američkog kluba i da ga tamo jako želi vidjeti jedan od vlasnika. Je li taj vlasnik Beckham, nije poznato.

Inter Miami je klub koji će sljedeće godine deboitirati u najjačoj američkoj nogometnoj ligi, MLS-u, a u kontekst transfera u taj klub spominje se i napadač Barcelone Luis Suarez.

Što se tiče Modrića, njemu ugovor s Realom traje još jednu sezonu, ali nakon što je osvojio Zlatnu loptu, može se produžiti na još jednu.

“Prije četiri godine usnuli smo nogometni klub. Danas s ponosom predstavljamo njegov grb. Pridružite nam se na tek započetom putovanju. Ovo smo mi. Ovo je Miami”, rekao je Beckham na predstavljanju kluba prošle godine..

Učitaj još novosti