12. 11. 2019 - 10:05
USMAN PROZVAO NAJOPAKIJEG GADA "Nisam impresioniran, imao je...
907
Shares
USMAN PROZVAO NAJOPAKIJEG GADA

POTENCIJALNA BORBA?

USMAN PROZVAO NAJOPAKIJEG GADA "Nisam impresioniran, imao je puno sreće"

Sport.ba
12. 11. 2019 - 10:05
0
Shares

Jorge Masvidal nakon UFC 244 eventa u New Yorku i pobjede protiv Natea Diaza stigao je do vrhunca popularnosti.

Tri pobjede u nizu stavile su ga u poziciju gdje je velika mogućnost kako će biti prvi izazivač UFC prvaka velter kategorije u 2020. godini. 

Prije toga će se održati još jedna borba za tu titulu. 14. decembra Kamaru Usman morat će odgovoriti na izazov koji mu pruža Colby Covington, no kao vladar kategorije nije mogao ne prokomentirati priču oko Masvidala.

"Ne mogu reći da sam impresioniran jer kod Masvidala nismo vidjeli ništa novo, on je i dalje isti lik. Oduvijek se bori na jednak način, samo je ovog puta izvukao malo više sreće. Darren Till ga je poslao na pod u prvoj rundi njihove borbe, a što mislite kako bi borba završila da nije pogodio onaj udarac u drugoj rundi? Ili da nije pogodio ono koljeno protiv Bena Askrena? Neću reci kako je to izveo na sreću jer to je bilo ono što je pripremao i što je trenirao. Ali, što da mu nije prošlo?", rekao je Usman u razgovoru za MMA Fighting, da bi onda dodao:

"Još ga nisam vidio u borbi protiv pravog velteraša, da ga dominira od početka do kraja. Kad budem to vidio, onda ću moći reći kako je on sada drugačiji borac. No, mislim kako je trenutno kvalitetno zajahao val do kojeg je došao uz puno sreće na svojoj strani. Ne mogu osporiti to što je postigao jer mislim kako je odradio sjajan posao i iskoristio pruženu priliku. Zapravo sam sretan zbog njega."

Ako savlada Colbyja, realna je situacija da će se morati boriti upravo protiv Masvidala. I tom idejom je zapravo oduševljen.

"On oko sebe sad ima jako puno pažnje, najviše do sada, a jako dugo je u sportu. To mi se sviđa, automatski osigurava da je puno očiju upereno u tebe. Ako on dogura do borbe protiv mene, moram priznati da bih bio jako zainteresiran za nju", rekao je Usman.

Učitaj još novosti