08. 11. 2019 - 22:56
Detalji haosa u Napoliju: Zvijezda htjela tući gazdinog sina,...
907
Shares
Detalji haosa u Napoliju: Zvijezda htjela tući gazdinog sina, klub tjera trojicu!

LIGE PETICE

Detalji haosa u Napoliju: Zvijezda htjela tući gazdinog sina, klub tjera trojicu!

Index.hr
08. 11. 2019 - 22:56
0
Shares

Napoli je u krizi rezultata, sedmoplasirana momčad Carla Ancelottija zaostaje već 11 bodova za vodećim Juventusom nakon samo 11 kola Serie A.

U Ligi prvaka je situacija bolja, nakon četiri kola Partenopei imaju osam bodova, bod manje od europskog prvaka Liverpoola i četiri više od trećeplasiranog Salzburga i može se očekivati njihov plasman u osminu finala.

Međutim, atmosfera unutar kluba i odnosi su itekako narušeni.

el-napoli-vive-ante-la

Navijači su uoči jučerašnjeg treninga dočekali nogometaše s parolom na kojoj je pisalo "poštovanje" uz povike - "plaćenici".

Sve je krenulo prošlog vikenda kad je kontroverzni gazda Napolija Aurelio De Laurentiis poslije poraza od Rome (2:1) igrače poslao u sedmodnevnu karantenu.

Nogometaši su se pobunili i nakon utakmice su umjesto u karantenu otišli kućama svojim vozilima. Isto su učinili i nakon susreta sa Salzburgom u Ligi prvaka (1:1) pa je De Laurentiis skroz izgubio kompas.

Lokalni Il Matino piše da je protiv gazde prvi istupio Lorenzo Insigne koji bi zbog toga morao ostati bez kapetanske trake. Insigne je bio taj koji je stao pred Eduarda De Laurentiisa, Aurelijevog sina, i rekao mu da igrači odbijaju otići u karantenu.

insigne-1

Umiješali su se potom i ostali igrači, najglasniji je bio Brazilac Allan koji je krenuo vrijeđati Eduarda.

Umalo je došlo do tučnjave između njih dvojice, a Allan bi zbog toga mogao biti prodan već ove zime. Dries Mertens i Jose Callejón sasvim sigurno odlaze iz kluba jer im ugovori istječu u ljeto 2020.

napoli1

Među najistaknutijima u ovoj drami je i Kalidou Koulibaly, miljenik gazde kluba koji ga smatra stoperom vrijednim 300 milijuna eura. U njega se neće dirati previše, mogao bi tek, uz nabrojani trojac iznad, ostati bez 25 tisuća eura s plaće.

Sve to promatra i trener Carlo Ancelotti koji će vjerojatno ostati do kraja sezone, iako bi i njega De Laurentiis odmah potjerao.

Razlog je u novcu, renomirani talijanski trener dobio bi šest milijuna eura dok bi bio bez posla, a klub bi morao istovremeno plaćati i novog trenera.

napoli-1280x720-061119

De Laurentiisu smeta što je Ancelotti zauzeo neutralan stav u cijeloj situaciji.

Rezultati by SofaScore

 

Učitaj još novosti