05. 11. 2019 - 16:05
MOHAMED SALAH NA KORAK OD TRANSFERA KARIJERE Zvijezda...
907
Shares
MOHAMED SALAH NA KORAK OD TRANSFERA KARIJERE Zvijezda Liverpoola pojačat će OVOG GIGANTA, cifre su NEREALNE!

DON BALON TVRDI

MOHAMED SALAH NA KORAK OD TRANSFERA KARIJERE Zvijezda Liverpoola pojačat će OVOG GIGANTA, cifre su NEREALNE!

Sport.ba
05. 11. 2019 - 16:05
0
Shares

Real Madrid je navodno spreman izdvojiti veliku svotu kako bi pokušao dovesti Mohamed Salaha iz Liverpoola u budućnosti.

190414130650-mohamed-salah-liverpool-chelsea-exlarge-169

Prema pisanju Don Balona, Real Madrid priprema veliku ponudu u iznosu od 130 miliona eura kako bi pokušao uvjeriti Liverpoola da proda egipatskog internacionalca Salaha, s tim da je igrač spreman učiniti sve što je u njegovoj moći kako bi sljedeće ljeto otišao s "Anfielda".

Salah je jedan od najboljih igrača na planeti od njegovog prelaska u Liverpool na ljeto 2017. godine, tako da je lako shvatiti zašto su Los Blancosi spremni toliko platiti kako bi ga doveli u svoje redove.

salah-real-madrid

Bivši igrač Chelseaja i Rome pomogao je Liverpoolu da osvoji Evropski superkup i Ligu prvaka za vrijeme svog boravka, a Egipćanin je također stvorio sjajno partnerstvo s Maneom i Firminom tijekom svog boravka na Anfieldu.

Salah je bio u sjajnoj formi za Redse prošle sezone, jer je postigao impresivna 22 gola u Premierligi ukupno, zbog čega je podijelio Zlatnu kopačku s Aubameyangom i Maneom.

sadio-mane-roberto-firmino-mohamed-salah-emre-can-liverpool

I čini se da će Salahova sjajna forma s Liverpoolom možda da mu donese transfer iz snova u Real Madrid ako je vjerovati ovim izvještajima.

Učitaj još novosti