29. 10. 2019 - 19:47
ICARDI SE POSLJEDNJI SMIJE Na pomolu senzacija, Wanda izvodi...
907
Shares
ICARDI SE POSLJEDNJI SMIJE Na pomolu senzacija, Wanda izvodi transfer decenije!

U INTERU BIJESNI

ICARDI SE POSLJEDNJI SMIJE Na pomolu senzacija, Wanda izvodi transfer decenije!

Sport.ba
29. 10. 2019 - 19:47
0
Shares

Mauro Icardi u nedjelju je dao dva gola Marseilleu u najvećem derbiju francuskog šampionata. 

Argentinac je do sada izvanredan, nestvarno zvuči podatak da na svakih 17 kontakata sa loptom daje gol.

Od početka sezone postiže pogodak na svakih 77.6 minuta, dao ih je sedam za manje od 500 minuta. Niko se ovako brzo nije uspio snaći u PSG-u, osim Zlatana Ibrahimovića.

"Ovo je najbolji tim u kome sam igrao, svuda sam davao golove, ali nikada u ovako jakoj ekipi, lakše je ovdje, kada imate takve saigrače", rekao je Icardi.

Ali, ni jednog trenutka nije pominjao da će ostati. I sama Wanda Nara je u emisiji "Tiki-taka" pominjala da se ona nada da će porodica ostati u Milanu, i da je za njih to glavno pri izboru kluba.

PSG će morati da plati 70 miliona, ali se pretpostavlja da će Icardi tražiti ogroman novac, čak i ako bude otkupljen, odnosno da su njegove ideje drugačije. Ako se vrati u Inter, opet će se desiti situacija od prošle godine, natezanje, ali iza svega, kako pišu italijanski mediji stoji Juventus.

Niti su oni, niti Icardi odustali od transfera. Za Icardija bi bilo lako, živio bi u Milanu sa porodicom, putovao do Torina na treninge, to nije neizvodivo, tim prije što je Argentinac veliki profesionalac i nikada nije bio poznat po noćnom životu ili neizvršavanju obaveza.

Inter neće dopustiti transfer u redove najvećeg rivala, ali svejedno, ne može ni da dopusti da se Icardi vrati i opet bude predmet natezanja tokom ljeta.

Prema nekim informacijama PSG će ponuditi oko 10 miliona ugovor Argentincu, ali on će tražiti veću sumu, jer mu je cilj da se vrati u Italiju.

Učitaj još novosti