28. 10. 2019 - 18:50
ODLUKA KARIJERE IVANA RAKITIĆA: Hrvatski reprezentativac ipak...
907
Shares
ODLUKA KARIJERE IVANA RAKITIĆA: Hrvatski reprezentativac ipak napušta Nou Camp – za 40 miliona eura odlazi u redove OVOG VELIKANA!

MOGAO BI NA OLD TRAFFORD

ODLUKA KARIJERE IVANA RAKITIĆA: Hrvatski reprezentativac ipak napušta Nou Camp – za 40 miliona eura odlazi u redove OVOG VELIKANA!

Sport.ba
28. 10. 2019 - 18:50
0
Shares

Manchester United je dobio nadu u potrazi za Ivanom Rakitićem, nako što je primijećeno da je hrvatski nogometaš otvoren za ponude u vezi s odlaskom iz Barcelone.

Rakitić, koji je bio ključni član prve momčadi Barcelone u koju je prvi put stigao iz Seville 2014. godine, našao se ove godine van sastava Ernesta Valverdea na Nou Campu.

rakiticbarca

Španski trener se odlučio da mnogo više igraju Arthur Melo i Frenkie De Jong, te su trenutno u prednosti nad Hrvatom u veznom redu, što je dovelo do glasina o mogućem odlasku.

Prema Sportu, Raikitić bi mogao napustiti Barcelonu tijekom zimskog prijelaznog roka, a španski divovi navodno traže 40 miliona eura za igrača za kojeg je United zainteresiran.

rakitic

A sada, nakon ovoga, čini se da su Crveni đavoli dobili veliku nadu u vezi ove potrjere, jer Marca saznaje kako je bivši igrač Seville otvoren za ponude u vezi s odlaskom iz Barcelone.

S obzirom na nedostatak kreativnosti u veznom redu, kad Paul Pogba nije u početnih 11, United bi definitivno mogao učiniti mnogo toga sa igračem kao što je Rakitić.

rakitic

Hrvatski internacionalac bi mogao zaigrati u Premier ligi, iako se uveliko nagađalo o Seriji A, jer su Inter i Juventus također zagrizli za njegove usluge.

S obzirom na to, pretpostavljamo da bi navijači Uniteda itekako voljeli da vide 31-godišnjaka na Old Traffordu.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti