27. 10. 2019 - 23:09
ŽELI NAPUSTITI MUNCHEN: Sjajni napadač Bayerna poslao poruku...
907
Shares
ŽELI NAPUSTITI MUNCHEN: Sjajni napadač Bayerna poslao poruku čelnicima Real Madrida da ga dovedu!

MULLER BI MOGAO NA SANTIAGO BERNABEU

ŽELI NAPUSTITI MUNCHEN: Sjajni napadač Bayerna poslao poruku čelnicima Real Madrida da ga dovedu!

Sport.ba
27. 10. 2019 - 23:09
0
Shares

Kako izvještavaju brojni mediji, jedna od najvećih zvijezda Bayern Munchena Thomasu Muller uputilo je poruku čelnicima Real Madrida da ga dovedu u zimskom prelaznom roku.

muller

Njemački napadač je proveo više od deset godina igrajući u dresu bavarskog giganta, a ukupno je u klubu proveo nevjerovatnih 19 godina. Za to vrijeme ostvario je velike uspjehe i na klupskom i na reprezentativnom nivou.

Statistički, on je među najboljim igračima Bayern Munchena svih vremena, sa 186 postignutih golova i 173 podijeljene asistencije u 497 nastupa. Ukupno je od početka nove sezone na 12 nastupa postigao jedan gol i podijelio šest asistencija.

muller

Uprkos tome što i dalje važi za jednog od ključnih igrača u timu, čini se kako njegov odnos sa trenerom Nikom Kovačem i dalje nije najbolji, te navodno razmišlja o odlasku već u predstojećem zimskom prelaznom roku. Kako izvještava Fox Sports, on je već započeo pregovore sa predstavnicima Real Madrida, gdje bi želio otići u slučaju da zaista napusti Allianz Arenu.

Pored Real Madrida, opcija je svakako i Manchester United, koji već nekoliko godina pokazuje interes za Mullera. Nema sumnje kako bi i jednima i drugima dobro došlo pojačanje u vrhu napada, a ostaje nam da vidimo što će se zaista dogoditi sa 30-godišnjakom u narednih nekoliko mjeseci.

Učitaj još novosti