22. 10. 2019 - 20:35
CRVENI ALARM JE UPALJEN Zidane ipak ostaje: Prekrižio...
907
Shares
CRVENI ALARM JE UPALJEN Zidane ipak ostaje: Prekrižio četvoricu nakon poraza od Mallorce, evo šta će biti s Jovića

DON BALON OTKRIVA

CRVENI ALARM JE UPALJEN Zidane ipak ostaje: Prekrižio četvoricu nakon poraza od Mallorce, evo šta će biti s Jovića

Sport.ba
22. 10. 2019 - 20:35
0
Shares

Poraz Real Madrida protiv Mallorce (1:0) iscrpio je ono malo strpljenja što je ostalo Zinedineu Zidanu. Planirao je protiv naizgled slabijeg suparnika malo odmoriti glavne zvijezde te dati priliku onima iz drugog plana, ali njegovi rezervisti potpuno su podbacili i natjerali ga da razmisli o njihovoj budućnosti na "Santiago Bernabeu", prenosi Don Balon.

Nekoliko imena potpuno je podbacilo i dodatno ugrozilo svoje ionako slabe šanse za minute u momčadi francuskog stratega, naprotiv, neki su ga toliko razočarali da bi ih mogao riješiti prvom prilikom. Jedno od tih imena je Luka Jović, koji je, još jednom u nizu, bio potpuno nevidljiv na terenu. Zidane ga je upario s Karimom Benzemom u vrhu napada, ali bio je potpuno sterilan.

jovic

Još jedan koji je razočarao bio je Isco Alarcon. Dobio je sjajnu priliku izbaciti Luku Modrića, koji se oporavlja od ozljede zadobivene na utakmici protiv Walesa, iz sastava, ali potpuno je podbacio i dok se hrvatski kapetan ne oporavi, tu bi poziciju trebao držati Federico Valverde. Isco nije učinio ništa na terenu, a ono malo što je pokušao, odradio je očajno. Podijelio je silu krivih dodavanja i imao hrpu loših odluka.

isco

Alvaro Odriozola razočarao je jer je primljeni gol velikim dijelom njegova krivica. Da stvar preraste iz lošeg u očajno, pobrinuo se 15-ak minuta uoči kraja kad je ostavio svoje s igračem manje na terenu radi isključujućeg drugog žutog i posljedično im oduzeo šansu za povratak u susret. Ni Marcelo nije bio puno bolji na suprotnoj strani. Brazilski veteran vratio se poslije ozljede, ali bio je jako nesiguran prema natrag i zasad će teško izbaciti Ferlanda Mendyja iz udarne momčadi.

marcelo444

Posljednja dvojica koja su razočarala francuskog stratega bili su James Rodriguez i Vinicius Junior, Ni jedan ni drugi nikako nisu pridonijeli utakmici, naprotiv, Zizou njihov nedostatak angažmana okrivljava za primljeni gol, ali s njima dvojicom nije potpuno nezadovoljan pa je kraj njihovih imena stavljen znak upitnika, a to znači kako će dobiti još jednu priliku.

Zidane je svoju listu za odstrel dostavio Florentinu Perezu sa ovih šest imena, Jović, Odriozola, Marcelo i Isco podcrtani su debelo crvenom bojom, a Vinicius i James jako su blizu tom statusu.

2

Učitaj još novosti