22. 10. 2019 - 12:05
MCGREGOR ZADAO ŠAMARČINU KHABIBU Pogledajte šta mu je uradio...
907
Shares
MCGREGOR ZADAO ŠAMARČINU KHABIBU Pogledajte šta mu je uradio usred njegove domovine Rusije

KONFERENCIJA U MOSKVI

MCGREGOR ZADAO ŠAMARČINU KHABIBU Pogledajte šta mu je uradio usred njegove domovine Rusije

Sport.ba
22. 10. 2019 - 12:05
0
Shares

Conor McGregor povukao je vrlo zanimljiv potez organizacijom press-konferencije za medije u Moskvi i to već u ovaj četvrtak, 24. oktobra.

Ovo je, naravno, rukavice u lice Khabibu Nurmagomedovu, protiv kojeg žarko želi revanš.

Najpopularniji MMA borac svijeta otputovat će u Rusiju po prvi put nakon finala Svjetskog prvenstva prošle godine, gdje je bio gost predsjednika Vladimira Putina na utakmici Francuske i Hrvatske.

Još uvijek nije tačno definisano gdje će se konferencija održati te kojim će tačno medijima biti osiguran pristup. Pretpostavlja se kako bi McGregor trebao definirati svoj povratak u oktogon te usput prozvati Khabiba Nurmagomedova na revanš. 

McGregor inače ima veliki broj fanova u Rusiji i nije tajna kako ga je određeni dio stanovnike Rusije podržavao već u prvoj borbi protiv Nurmagomedova.

Što se tiče Khabiba, on se namjerava vratiti u martu ili aprilu, želja mu je da se event koji će predvoditi organizira na stadionu u St. Petersburgu, a više puta je naglasio kako Tonyja Fergusona smatra jedinim borcem koji zaslužuje boriti se za njegovu titulu prvaka. 

O McGregora najčešće odbija pričati u tom kontekstu, ali kad se te tema i pojavi, Khabib govori kako se Irac mora boriti i tamo se ponovno vratiti na poziciju izazivača.

Učitaj još novosti