21. 10. 2019 - 19:04
ZIDANE JE BIVŠI, MIJENJA GA ČOVJEK KOJI JE OMILJEN U MADRIDU...
907
Shares
ZIDANE JE BIVŠI, MIJENJA GA ČOVJEK KOJI JE OMILJEN U MADRIDU Real specijalno za njega završava i dva MEGA ZIMSKA TRANSFERA

MOURINHO SE VRAĆA?!

ZIDANE JE BIVŠI, MIJENJA GA ČOVJEK KOJI JE OMILJEN U MADRIDU Real specijalno za njega završava i dva MEGA ZIMSKA TRANSFERA

Sport.ba
21. 10. 2019 - 19:04
0
Shares

Bivši menadžer Manchester Uniteda Jose Mourinho, kako se izvještava, vodi razgovore o povratku u Real Madrid, a već ima neke transfere za svoj sljedeći posao.

Portugalski taktičar je bez posla otkako je izgubio posao na Old Traffordu prošlog decembra, ali sada je, prema riječima Don Balona, izgledno da će biti vraćen u Real Madrid.

mourinho

Međutim, ako će Mourinho zamijeniti Zinedine Zidanea, rekao je Florentino Perezu da će mu trebati velika pojačanja kako bi se pomoglo timu, piše Don Balon.

Izvještaj objašnjava da bivši Manchester Unitedov i Chelseajev menadžer ima pogled na dvojicu Brazilaca iz Premeir lige – veznjaka Liverpoola Fabinha i napadač Evertona Richarlisona.

Zvijezda Redsa Fabinho je jedan od najboljih igrača na svijetu na svojoj poziciji i ima smisla da bude top meta za Real s obzirom na njihove trenutne napore.

fabinho

To bi, međutim, bio veliki udarac za Liverpool, koji se mora pobrinuti da ne izgubi velike zvijezde zbog Reala i Barcelone, nakon što su izgubili Luis Suareza, Philippe Coutinha, Javier Mascherana i Xabi Alonsa u posljednje vrijeme.

U međuvremenu, Richarlison izgleda kao uzbudljiv mladi talenat koji bi mogao podići svoju igru na veći nivo ako pređe u veći klub.

richarlison4

Mourinho nije imao najuvjerljivijih posljednjih nekoliko godina jer su se njegove čarolije u Unitedu i Chelseaju loše završile, ali u prošlosti je bio uspješan u Madridu i mogao bi biti nadogradnja za Zidanea, jer Francuz više ne izgleda da je sposoban da izvuče ono najbolje iz ekipe Los Blancosa.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti