21. 10. 2019 - 09:02
REAL MADRID SE RASPADA Puca na sve strane, za njih više nema spasa
907
Shares
REAL MADRID SE RASPADA Puca na sve strane, za njih više nema spasa

MARCA

REAL MADRID SE RASPADA Puca na sve strane, za njih više nema spasa

Sport.ba
21. 10. 2019 - 09:02
0
Shares

Real Madrid na iznenađenje mnogih je poražen od davljenika Mallorce (2:1) u devetom kolu La Lige pa je prvo mjesto prepustio Barceloni.

Ali, to je najmanji problem "kraljevskom klubu". Na vrhu Primere ionako je bio zato što su Barcelona i Atletico loše ušli u sezonu, a ne zbog svojih sjajnih igara. Uostalom, od 11 utakmica u svim natjecanjima od početka sezone, Real je pobijedio na njih tek pet. 

Činjenica je i da je kod Mallorce bio jako oslabljen, ali to nije isprika za poraz od kluba koji je prije pobjede nad Realom imao tek sedam bodova iz osam kola. 

Marca, najčitaniji španski list tradicionalno naklonjen Realu, povodom ovog neuspjeha navela je "Deset razloga zašto je Real očajan".

Uz neefikasnost, nestabilnost, Thibauta Courtoisa, loš ulazak u mečeve, povrede, nesnalaženje novih igrača, neuigranost, porazan skor na domaćem terenu i Barcelonu koja se budi, istaknut je i Luka Modrić.

"Sredina terena mjesto je na kojem se utakmice dobivaju i gube. I na kojem Real ima ogromne probleme zato što tamo nema dovoljno opcija. Modrić i Kroos tamo su nezamjenjivi, ali oni su dali svoje i na putu su prema dolje, dok Iscove igre pokazuju isto. James se jako trudi, ali nikako da pronađe pravu formu, što previše toga ostavlja na Casemirovim plećima. Fede Valverde tek treba pokazati da je vrijedan stalnog igranja."

Od spomenutih 11 utakmica ove sezone, Modrić je zbog povreda i kartona odigrao tek pet, a propustio je i Mallorcu. Prije mjesec i po dana napunio je 34 godine.

Učitaj još novosti