21. 10. 2019 - 08:30
ZLATANOVA IZJAVA ODZVANJA EVROPOM "Mislite da sam životinja iz...
907
Shares
ZLATANOVA IZJAVA ODZVANJA EVROPOM

I DALJE

ZLATANOVA IZJAVA ODZVANJA EVROPOM "Mislite da sam životinja iz zoološkog vrta..."

Sport.ba
21. 10. 2019 - 08:30
0
Shares

Fudbaler LA Galaxyja Zlatan Ibrahimović još jednom poručuje da i dalje može igrati fudbal na vrhunskom nivou u Evropi iako ima 38 godina, a sada poručuje da bi i dalje mogao igrati odlično u Italiji.

Ranije se Zlatan nudio Manchester Unitedu. I tada je Šveđanin poručivao kako ima i dalje kvalitet za Premijer ligu, a sada kako se njegovom ugovoru sa Galaxyjem bliži kraj on opet govori o povratku u Evropu. 

"Imam 38 godina, ali i dalje imam entuzijazam djeteta, imam istu želju za pobjedom. To je za mene sve. Italija mi je drugi dom i slušaću sve ponude, ali želim da se borim za najveća dostignuća. Ako se vratim, volio bih da se borim za scudetto, ne bih da me potpišu samo zato što sam Ibrahimović. I dalje mogu da napravim razliku. Nisam životinja iz zoološkog vrta da me postave kako bi me ljudi gledali. Mogao bih i dalje da postignem 20 golova u Seriji A", rekao je Ibrahimović.

On je poručio da se u Milan ne bi vraćao, a također je rekao da se u tom klubu trenutno veoma loše radi.

"Milan je užas. Oni samo pričaju, a nema akcije. Nije to klub u koji su se svi zaljubili u Italiji i cijelom svijetu. Možda je previše pogrešnih ljudi. Paolo Maldini ne može da bude direktor iako mi je bio jedan od omiljenih saigrača", dodao je Ibra. 

Učitaj još novosti