20. 10. 2019 - 09:06
DONIJETA JE ODLUKA Ibra se vraća u Evropu i to u ovaj klub:...
907
Shares
DONIJETA JE ODLUKA Ibra se vraća u Evropu i to u ovaj klub: Ovdje ga nismo mogli ni zamisliti, dočekat će ga kao KRALJA

NAJAVIO DA BI ZAIGRAO ZA BOLOGNU ZBOG MIHE

DONIJETA JE ODLUKA Ibra se vraća u Evropu i to u ovaj klub: Ovdje ga nismo mogli ni zamisliti, dočekat će ga kao KRALJA

Sport.ba
20. 10. 2019 - 09:06
0
Shares

Već neko vrijeme se nagađa o tome da bi Zlatan Ibrahimović mogao se na velika vrata vratiti u Evropu. Sam Šveđanin bh. korijena otkrio je da nema ništa protiv povratka u Seriju A, a talijanski mediji tvrde da je Inter itekako zainteresovan.

Međutim, sada je odjeknula vijest: Zlatan Ibrahimović u Bologni! Na prvu djeluje nemoguće, ali zašto da ne! Veliko prijateljstvo veže sjajnog napadača iz Švedske i srpskog trenera Sinišu Mihajlovića.

ibrahimovic

Centarforu ove zime ističe ugovor u Los Angeles Galaxiju i spreman je da se vrati u Evropu, a Italija je njegov izbor. Miha i Ibra sarađivali su u Interu već sada davne 2006. godine.

Siniša Mihajlović (50) svojom gladijatorskom borbom protiv leukemije digao je cijelu Italiju na noge. Dobija podršku sa svih strana, posebno od dobrih prijatelju među koje spada i Zlatan Ibrahimović (38). Nije neizvodljivo da Miha i Ibra ponovo sarađuju, i to od januara 2020. u Bologni.

1965007-miha-e02-ls

- Mihajlović? On je moj veliki prijatelj! Ako bih izabrao Bolognu, učinio bih to samo zbog njega. Zvao me je ranije, rekao mi je da će svi trčati za mene. Da je moje da stojim i da dajem golove. Siguran sam da bih i danas bez problema u Italiji dao 20 golova - poručio je popularni Ibra u razgovoru za Gazzettu.

Pored Bologne, interes za Ibru pokazali su Napoli, te Inter i Milan.

ibrahimovic45

- Ako se budem vraćao u Seriju A, želim da izaberem klub s kojim ću se boriti za „skudeto“. Hoću da budem dio tima u kojem ću praviti razliku, a ne tamo neki Ibra koji će biti atrakcija ili nešto poput rijetke životinje iz zoološkog vrta - objasnio je Ibrahimović.

zlatanibrahimovic

Sigurno da jedva čekamo januar i vidimo šta će Šveđanin bh. korijena odlučiti...

(Sport.ba)

Učitaj još novosti