17. 10. 2019 - 21:50
BIVŠA NFL ZVIJEZDA ZAPRIJETILA Razvalit ću Miočića, Lewisa i...
907
Shares
BIVŠA NFL ZVIJEZDA ZAPRIJETILA Razvalit ću Miočića, Lewisa i Ngannoua, nemam konkurenciju!

GREG HARDY

BIVŠA NFL ZVIJEZDA ZAPRIJETILA Razvalit ću Miočića, Lewisa i Ngannoua, nemam konkurenciju!

17. 10. 2019 - 21:50
0
Shares

Bivša NFL zvijezda, a danas UFC-ov talentovani teškaš Greg Hardy prozvao je nekoliko MMA boraca kojima je ozbiljno zaprijetio.

Hardy ovog vikenda na eventu UFC on ESPN ima borbu sa Benom Sosolijem, što će mu biti četvrta borba ove godine.

Tokom druženja s medijima u Bostonu, gdje će se u noći s petka na subotu boriti protiv Bena Sosolija, Hardy je otkrio kakvi su mu planovi u nastavku karijere. 

"Sve što ću dobiti želim i zaslužiti. Želim vam svima dokazati kako sam ovdje s razlogom i kako nisam CM Punk. Odradio sam sve pravilnim redoslijedom. Krenuo sam kao amater, probio sam se kroz Contender Series i odbranio sam svoju poziciju UFC borca kao što svako u početku mora, preko boraca sličnog statusa. Tko to dođe u UFC i odmah se bori protiv Derricka Lewisa? Sad sam došao do toga da se borim protiv UFC-ove srednje klase, polagano napredujem. Kad dođem do stadija gdje ću se moći nositi sa svakim, biti profesionalac koji uvijek pruža show, tad ću se popeti na vrh i neću tamo stati", rekao je pa dodao:

"Želim nastaviti kao do sada, boriti se svaka dva mjeseca. Nokautirat ću Derricka Lewisa, zatim ću nokautirati Francisa Ngannoua, nokautirat ću i Stipu Miočića. Tko zna, možda nekoga savladam i nekom polugom. No, razumijete me, nema stajanja! Toga sam svjestan ja i toga su svjesni svi u dvorani", zaključio je. 

Podsjetimo, Hardy je šest sezona bio igrač NFL-a. Tokom 2014. godine Hardy je završio na sudu zbog zlostavljanja bivše djevojke, koju je "bacao po kući, gušio i prijetio da će ju ubiti".

Mnogi su nezadovoljni što UFC daje toliko prilike osuđenom zlostavljaču i to protiv slabijih suparnika na kojima si gradi dobar omjer pobjeda i poraza.

Ukoliko slavi protiv Sosolija, Hardy bi za iduću borbu mogao dobiti jednog od boraca iz društva Top 15.

Učitaj još novosti