17. 10. 2019 - 09:39
ITALIJAN OBJASNIO ZAŠTO OBOŽAVA OVOG IGRAČA: On je jedan od...
907
Shares
ITALIJAN OBJASNIO ZAŠTO OBOŽAVA OVOG IGRAČA: On je jedan od mojih najvećih uspjeha

ITALIJAN OBJASNIO ZAŠTO OBOŽAVA OVOG IGRAČA: On je jedan od mojih najvećih uspjeha

17. 10. 2019 - 09:39
0
Shares

Allegi je bez posla nakon što je od 2014. do jula ove godine vodio Juve osvojivši pet naslova u nizu

Italijanski nogometni stručnjak Massimiliano Allegri (52) navodnO je na korak do preuzimanja Manchester Uniteda dok bi s njim na Old Trafford trebao doći i bivši hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić. Pišu o tom posljednjih dana italijanski mediji.

Bivši trener Juventusa na Old Traffordu bi trebao naslijediti Norvežanina Olea Gunnara Solskjaera koji nije uspio vratiti Crvene vragove u vrh otočkog nogometa.

Mediji navode kako će Allegi po dolasku u Manchester inzistirati na dovođenju dvojice igrača s kojima je surađivao u Juventusu, a to su Mario Mandžukić i Emre Can, igrači koje je novi trener torinske Stare dame Maurizio Sarri otpisao.

“U Milanu je Ibrahimović uvijek bio ljutit jer ostali nisu mogli ići u korak s njim. Dvije godine sam mu objašnjavao da drugi ne igraju poput njega. Morao je to razumjeti. Trener bi trebao koristiti igrača koliko mu može ponuditi. Zato je Mandžukić za mene poseban igrač. Dao mi je nevjerojatnu mogućnost manevriranja. Sjajan nogometaš. Često je mijenjao klubove i imao je težak put”, rekao je Allegri, čije riječi prenosi britanski Daily Express i dodao:

“Ostao je u jednom klubu pet godina i to je jedan od mojih najvećih uspjeha.”

 

Učitaj još novosti