15. 10. 2019 - 21:00
MESSI JE PRESRETAN, ISPUNIT ĆE MU SE NAJVEĆA ŽELJA Ova ZVIJER...
907
Shares
MESSI JE PRESRETAN, ISPUNIT ĆE MU SE NAJVEĆA ŽELJA Ova ZVIJER od igrača postavila ultimatum klubu, prisiljeni su ga pustiti na Nou Camp

LAUTARO MARTINEZ ŽELI POJAČATI BARCELONU

MESSI JE PRESRETAN, ISPUNIT ĆE MU SE NAJVEĆA ŽELJA Ova ZVIJER od igrača postavila ultimatum klubu, prisiljeni su ga pustiti na Nou Camp

Sport.ba
15. 10. 2019 - 21:00
0
Shares

Barcelona već uveliko traga za igračem koji bi trebao zamijeniti Luisa Suareza. Opcija je nekoliko, a Kataloncima su saopštene dobre vijesti u vezi s Lautarom Martinezom nakon što je objavljeno da je Argentinac spreman prisiliti Inter da ga proda kako bi zamijenio San Siro za Nou Camp.

Prema pisanju Don Balona, Martinez, koji će Barcu koštati 85 miliona eura, spreman je prisiliti Inter da ga proda na ljeto, a Blaugrana svakako želi napadača koji će zamijeniti Urugvajca.

interlautaromartinezvecino

Također se navodi da Real Madrid i Manchester City žele Martineza, pa bi Barca možda imala problem da ga dovede, te moraju djelovati brzo.

22-godišnji argentinski internacionalac postigao je 12 golova i dvije asistencije u 44 utakmice za Inter, što je sasvim pristojno s obzirom da je napadač još uvijek vrlo mlad.

lautaro-martinez-carta-messi-argentina-medima20190625-0198-5

Martinez je mogao pokazati koliko je zaista dobar s reprezentacijom Argentine, a postigao je devet golova u 15 utakmica, dok je također upisao i jednu asistenciju.

Navijači Barcelone se nadaju da će Martinez nastaviti s ovakvom formom, ukoliko ga potpišu, pogotovo ako će imati zemljaka Lionel Messija pokraj sebe u napadu.

lautaro-messi

S obzirom da se Luis Suarez brzo približava kraju karijere na Nou Campu, čini se da je pametno da ekipa Ernesta Valverdea bude vrlo aktivna na tržištu kako bi što prije pronašla adekvatnu zamjenu.

suarez

Čini se da su pronašli cilj broj jedan i to u obliku Interovog Martineza. Messi će sigurno biti presretan ukoliko mu zemljak se pridruži u Kataloniji...

(Sport.ba)

Učitaj još novosti