14. 10. 2019 - 17:40
MENADŽER SVJETSKE KLASE MIJENJA SOLSKJAERA: Za njim dolazi i...
907
Shares
MENADŽER SVJETSKE KLASE MIJENJA SOLSKJAERA: Za njim dolazi i zvijezda koja će riješiti probleme koje United ima u veznom redu!

DON BALON

MENADŽER SVJETSKE KLASE MIJENJA SOLSKJAERA: Za njim dolazi i zvijezda koja će riješiti probleme koje United ima u veznom redu!

Sport.ba
14. 10. 2019 - 17:40
0
Shares

Manchester United je navodno blizu završetka angažiranja Mauricio Pochettina kao novog menadžera koji će zamijeniti Ole Gunnar Solskjaera.

Argentinac je dugo povezan sa Crvenim đavolima i drugim velikim poslovima, a sada se tvrdi da je blizu otimanja posla Solskjaeru na Old Traffordu, potvrdio je Don Balon.

solskjaer

Povrh toga, izvještaj tvrdi da će Pochettinov prelazak u United dati klubu veliku prednost u odnosu na Real Madrid u utrci za ptopis Tottenhamove zvijezde Christiana Eriksena.

Prema Don Balonu, danski internacionalac bi ipak mogao izabrati Real Madrid, ali će trebati dosta bolja ponuda.

modriceriksen

Ovo bi vjerovatno bio nevjerovatan dvostruki transfer za Manchester United ako uspiju da ovo izvedu, a promjena menadžmenta za njih sigurno ima smisla u ovom trenutku.

Bio je to težak početak sezone pod vodstvom Solskjaera, koji, čini se, sada očito izgleda kao pogrešan izbor za klub otkako je zamijenio Jose Mourinha.

mourinho-solskjaer

Norvežanin je klupska legenda iz njegovih igračkih dana sa Unitedom, ali nije bio tako iskusan kao njegovi prethodnici Jose Mourinho i Louis van Gaal, ili čak David Moyes.

Pochettino je izvrsno obavio posao u Tottenhamu i ima smisla što je glavna meta Crvenih đavola.

skysports-pochettino-tottenham-4403227

Eriksen bi također bio kvalitetno pojačanje za novog menadžera i jačanje pozicije slabosti u ovom trenutku u sastavu Manchestera.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti