13. 10. 2019 - 14:46
VELIKI SKANDAL U REPREZENTACIJI SRBIJE: Luka Jović SLAGAO...
907
Shares
VELIKI SKANDAL U REPREZENTACIJI SRBIJE: Luka Jović SLAGAO selektora Tumbakovića, pa ga ovaj OTJERAO iz nacionalnog tima!

ŠPANSKI MEDIJI OTKRILI

VELIKI SKANDAL U REPREZENTACIJI SRBIJE: Luka Jović SLAGAO selektora Tumbakovića, pa ga ovaj OTJERAO iz nacionalnog tima!

Sport.ba; Foto: Kurir.rs
13. 10. 2019 - 14:46
0
Shares

Luka Jović nije otputovao s reprezentacijom Srbije na meč s Litvanijom, a kako saznaju španskiji mediji, u pitanju je kazna od strane selektora Tumbakovića. 

Problem između Jovića i Tumbakovića nastao je poslije meča s Portugalom u Beogradu u okviru kvalifikacija za EP 2020. godine. 

tumbakovic

Napadač Reala je na meču s Portugalom ''dobio'' samo tri minuta, a naredni meč s Luksemburgom nije ni ulazio zbog navodne povrede. Tako je bar Jović prijavio selektoru, pa ga je ovaj oslobodio obaveza za meč u Luksemburgu.

Međutim, samo četiri dana kasnije Luka je bio u protokolu ''kraljevskog kluba'' za meč s Levanteom, pa je čak ušao u igru u posljednjih sedam minuta utakmice, što je izazvalo sumnju španskih novinara koji su odlučili da istraže cijelu ovu priču. 

jovic

To su shvatili i u stručnom štabu Orlova, pa je Tumbaković "odjavio" Jovića za reprezentativna okupljanja koja su potom uslijedila, za Paragvaj i Litvaniju.

tumbakovic

Ostaje pitanje samo da li je ovo privremena mjera selektora Tumbakovića ili je Jović precrtan sa spiska reprezentacije za duže vrijeme, piše Kurir. 

jovic

Podsjetimo, fudbaleri Srbije danas su otputovali u Viljnus gdje ih sutra očekuje meč sa selekcijom Litvanije u okviru kvalifikacija za EP! 

Učitaj još novosti