13. 10. 2019 - 14:39
Prosinečki se nakon odličnog rezultata nada čudu: ''Svaka...
907
Shares
Prosinečki se nakon odličnog rezultata nada čudu: ''Svaka utakmica nam je odlučujuća''

BH. SELEKTOR OPTIMISTA

Prosinečki se nakon odličnog rezultata nada čudu: ''Svaka utakmica nam je odlučujuća''

Sport.ba
13. 10. 2019 - 14:39
0
Shares

Ne skrivajući zadovoljstvo nakon što je BiH u utakmici osmog kola kvalifikacija za Euro u subotu deklasirala Finsku rezultatom 4-1, Prosinečki je novinarma u Sarajevu uoči polaska za Grčku kazao kako taj rezultat ipak nije nikakvo jamstvo za plasman pa se mora boriti i dalje

"Momci su sinoć napravili odličan rezultat, što ništa ne znači ako se ništa ne uradi u Grčkoj. Što se tiče Grčke, oni imaju novog izbornika, nove igrače i imat će motiv da nešto naprave. Sigurno neće razmišljati o tome da nemaju više šansi i morat ćemo dati sve od sebe za pobjedu. Mi imamo manjka bodova i svaka nam je utakmica odlučujuća", kazao je Prosinečki u sarajevskoj zračnoj luci iz koje je zajedno s nogometašima otputovao za Atenu.

Odličan rezultat u utakmici s Finskom bosanskohercegovačkim je nogometašima vratio nade u utrci za plasman na Euro 2020. koje su gotovo nestale nakon katastrofalnog poraza u utakmici s Armenijom nakon čega je Prosinečki ponudio i ostavku, no u Nogometnom savezu BiH nisu je prihvatili iskazavši mu povjerenje da vodi reprezentaciju do okončanja kvalifikacija.

BiH i Grčka kvalifikacijsku utakmicu igraju u utorak.

BiH je trenutno četvrta u svojoj kvalifikacijskoj skupini i ima deset bodova koliko i Armenija koja je na trećem mjestu zbog bolje gol razlike.

Plasman na Euro u toj je kvalifikacijskoj skupini osigurala Italija koja je na prvom mjestu s 21 bodom, dok drugoplasirana Finska ima 12 bodova.

Učitaj još novosti