12. 10. 2019 - 06:50
TREBA LI NAM BOLJA POTVRDA DA SANCHO ODLAZI Iz Borussije...
907
Shares
TREBA LI NAM BOLJA POTVRDA DA SANCHO ODLAZI Iz Borussije potvrdili - Jadon će obući dres ovog velikana!

MOGAO BI NA OLD TRAFFORD

TREBA LI NAM BOLJA POTVRDA DA SANCHO ODLAZI Iz Borussije potvrdili - Jadon će obući dres ovog velikana!

Sport.ba
12. 10. 2019 - 06:50
0
Shares

Pomoćni trener Borussije Dortmund Jorg Heinrich je dao zanimljiv intervju u kojem je priznao kako svi u klubu žele zadržati možda i najveću zvijezdu Jadona Sanchu, ali je i dodao kako će biti jako teško oduprijeti se interesu ‘jako velikih klubova’.

borussiasanchopacoalcacerthorgenhazard

Engleski reprezentativac ne prestaje impresionirati u Bundesligi nakon što je stigao u Borussiju iz Manchester Cityja 2017. godine. Brojni engleski mediji su proteklog ljeta izvijestili kako je on na radaru Manchester Uniteda, ali ‘Crveni vragovi’ nisu poslali ponudu za njega.

jadon-sancho

Ipak, čini se kako će oni ponovo krenuti po njega i u predstojećem zimskom prelaznom roku. Dortmund je u proteklih nekoliko godina pokazao koliko cijeni svoje igrače, s obzirom da su dobili velike količine novca za najveće zvijezde, a iako Heinrich priznaje da žele zadržati Sancha još 18 mjeseci, također je i dodao kako će to biti jako teško.

sancho-gotze-borussia

U intervjuu za Omnisport on je rekao: “Jadon Sancho može postati jedan od najboljih igrača u Europi, pa čak i u svijetu. Neće ga biti lako zadržati u Borussiji Dortmund. Nadamo se kako će ostati ovdje još sezonu ili dvije, ali vrlo dobro znamo kako ga veliki klubovi s dosta novca žele dovesti. On bi trebao znati da je Dortmund odlično mjesto za razvoj i redovnu igru mladih igrača.”

Učitaj još novosti