12. 10. 2019 - 10:10
OTOK NA NOGAMA, SUPERZVIJEZDA DEFINITIVNO ODLAZI U JANUARU:...
907
Shares
OTOK NA NOGAMA, SUPERZVIJEZDA DEFINITIVNO ODLAZI U JANUARU: Prodaje kuću u Londonu, novi klub je FENOMENALAN i dočekat će ga kao KRALJA

OZIL SE VRAĆA U DOMOVINU?!

OTOK NA NOGAMA, SUPERZVIJEZDA DEFINITIVNO ODLAZI U JANUARU: Prodaje kuću u Londonu, novi klub je FENOMENALAN i dočekat će ga kao KRALJA

Sport.ba
12. 10. 2019 - 10:10
0
Shares

Superzvijezda Mesut Ozil sigurno će u januaru napustiti Arsenal, a turski mediji navode kako je već stavio kuću u Londonu na prodaju.

Prema turskom listu Fotospor, Ozil je svoju kuću u Londonu stavio na prodaju. To je pokrenulo glasine da će zvijezda napustiti Topnike u januaru.

kolasinac-ozil

Sport Witness također otkriva kako je Ozilova supruga Amine Gulse rekla 30-godišnjaku da treba napustiti Arsenal i živjeti u Istanbulu.

Ozil očito nije dio planova Unai Emeryja, ne ostavljajući klubu drugog izbora nego da ga prodaju. Nije bilo moguće da Topnici zadrže igrača s takvom astronomskom plaćom – koji čak ni ne igra.

ozil

BBC Sport otkrio je da ugovor zvijezde traje do ljeta 2021. godine, a zarađuje oko 350.000 funti sedmično.

Povezivan je s posudbom u Fenerbahce, nakon nekoliko teških sezona, a povratak u zemlji gdje ga vole kao kralja mogla bi biti najbolja stvar za Ozila.

ozil-web

Postoji šansa da bi sve to moglo biti pretjerano, s obzirom na to da je Ozil napadnut ranije ove sezone i da su mediji prikazivali kuću zvijezde na televiziji – čini se kao sigurna odluka i on će željeti da svoju obitelj preseli u novu kuću. A gdje će njegova nova kuća biti, vjerovatno u Istanbulu, ništa još nije 100% sigurno.

Učitaj još novosti